Shadow

Aleargă pentru un stil de viață sănătos la Crosul Universității București-cora Lujerului Challenge

Te provocăm să-ți incepi weekend-ul din 20 mai 2017 într-un mod distractiv și activ! Nu rata startul unuia dintre cele mai interesante crosuri de anul acesta – Crosul Universității București-cora Lujerului Challenge.

Vino sâmbătă, 20 mai 2017, în fața Facultății de Drept (Bd. Mihail Kogălniceanu, nr. 36-46, sector 5) și vei avea ocazia să participi la o întrecere sportivă recreativă alături de personalități de renume din lumea sportului precum Gabriela Szabo (fostă campioană olimpică la atletism), dar și Claudia Georgescu (Președintele Federației Sportului Școlar și Universitar din cadrul Ministerului Educației Naționale).

concurenti-cros-cora
Traseul are 3,8 km, startul este în Piața Operei (Facultatea de Drept), continuă cu  Splaiul Independenței – Șoseaua Cotroceni – Bulevardul Iuliu Maniu, iar sosirea este în  parcarea cora Lujerului.

Participarea este gratuită și sunt așteptați peste 3000 de alergători.

Premiile vor fi substanțiale pentru toate categoriile!

Aceasta este cea de-a 25-a ediție a acestui cros, competiția sportivă devenind de-a lungul anilor un eveniment de referință pentru pasionații de alergare.

Cei care doresc să se înscrie o pot face în perioada  17 – 19 MAI la Serviciul Clienți din cadrul cora Lujerului, dar și în ziua competiției, în curtea Facultății de Drept, începând cu ora 7:30.

Implicarea socială este importantă și de aceea am plasat urne speciale destinate strângerii de fonduri pentru  Asociația MAME. Fondurile strânse sunt direcționate în totalitate către această asociație, pentru a sprijini lupta împotrivă cancerului la copii.

PROGRAMUL COMPETIȚIEI:

Ora 7.30-9.30 – înscrierea participanților (la standurile amenajate pe terenul de fotbal din curtea Facultății de Drept) și anunțarea informațiilor legate de desfășurarea crosului;
Ora 9.45 – întreruperea circulației și adunarea participanților la start;
Ora 10.00 – startul crosului;
Ora 11.00-12.00 – premierea câștigătorilor; sesiune de fotografii și interviuri pentru câștigători, sponsori, parteneri, organizatori și participanți.

Pentru că mișcarea înseamnă sănătate, iar o viață activă înseamnă o stare de bine, nu rata startul crosului de sâmbătă 20 Mai ora 10:00.

Parteneri media: Ziare.com, Business24.ro, Mamă de profesie, Calendareveniment.ro, România Liberă, Amos News, DC News, Retail-FMCG.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *