Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Aleargă la Cursa Populară AVON din cadrul Bucharest Marathon și susține lupta împotriva cancerului la sân

· AVON sponsorizează Cursa Populară din cadrul Bucharest Marathon, pe 12 octombrie
· Peste 2500 de alergători sunt așteptați la această cursă
· 100% din profitul vânzărilor de la standul AVON va fi investit în Campania pentru Sănătatea Sânilor
· Evenimentul este parte dintr-o serie de activități dedicate luptei împotriva cancerului la sân

AVON ROMÂNIA invită toți pasionații, dar și amatorii de mișcare în aer liber, să alerge la Cursa Populară din cadrul Bucharest Marathon pentru a susține lupta împotriva cancerului la sân. Cursa de 2,5 km se va desfășura sâmbătă, 12 octombrie, de la ora 9.00, și va avea startul în Piața Constituției. Aceasta este prima dintr-o serie de acțiuni desfășurate de AVON în cadrul Campaniei pentru Sănătatea Sânilor, pe parcursul lui octombrie, lună dedicată prevenirii cancerului la sân.

În fiecare minut, în lume, o femeie moare din cauza cancerului de sân. În România, 25 de femei află zilnic că suferă de această formă de cancer. România este țara cu cea mai mare mortalitate cauzată de cancerul la sân, pentru că femeile nu merg la controalele periodice și ajung la medic în stadii deja târzii ale bolii.

Cursa Populara AVON din cadrul Bucharest Marathon

Cursa AVON din cadrul Bucharest Marathon are rolul de a trage un semnal de alarmă asupra bolii și a importanței detectării în stadiu incipient. Alergătorii care își doresc să susțină cauza se pot înscrie la cursă până pe 6 octombrie accesând acest link. Bucharest Marathon este un eveniment marca Bucharest Running Club, organizatorul celor mai mari competiții de alergare stradală din România.

În cadrul maratonului va exista și un stand dedicat AVON, de unde participanții vor putea achiziționa produse cu Fundița Roz. Tot profitul obținut din vânzarea acestora va fi investit în proiectele Campaniei pentru Sănătatea Sânilor, pe care AVON o derulează din în România. Unul dintre aceste proiecte este Cancel Cancer, campanie națională de consultații gratuite pentru depistarea cancerului la sân, ajunsă anul acesta la cea de-a treia ediție. Un cabinet medical mobil dotat cu ecograf de ultimă-oră, construit de AVON, a ajuns anul acesta în 20 de orașe din România și a oferit consultații senologice gratuite unui număr de peste 3000 de femei.

Timp de peste două decenii, AVON a investit constant în campaniile sociale pe care le susţine, Campania Respectului şi Campania pentru Sănătatea Sânilor, ce combat violența domestică și cancerul la sân, donând peste 3 milioane de euro pentru a sprijini proiecte dedicate acestor cauze sociale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *