f64.ro%20

ALD Automotive si The Public Advisors au pornit la drum impreuna

ALD Automotive, unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața leasingului operațional din România a ales agenția The Public Advisors pentru gestionarea contului de comunicare al companiei.

The Public Advisors va implementa pentru ALD Automotive o campanie de corporate communication menită să crească notorietatea brandului prin consolidarea unei imagini coerente în rândul stakeholderilor, cu focus pe mass-media. Principalele instrumente alese de agenția de PR sunt creative media relations, managementul parteneriatelor strategice și organizarea de evenimente.

„Strategia de comunicare cosntruită de echipa The Public Advisors ne-a convins, adăugând un strop de creativitate in comunicarea unei industrii cat se poate de tehnice si mai ales in continua dezvoltare. În cadrul acestei campanii ne dorim să transmitem cele trei atribute principale ale brandului ALD Automotive: înalta calitate a serviciilor noastre, experienta avansata pe piata locala si grija constanta pentru clienți. Suntem convinși că prin colaborarea cu The Public Advisors vom crea proiecte care ne vor întări poziționarea pe piața din România drept o companie de referinta in domeniu”, a declarat Angela Apostol, Regional Marketing Manager ALD Automotive.

„Colaborarea cu ALD Automotive este o adiție importantă în portofoliului agenției noastre. Ne place să percepem această colaborare ca pe o provocare pentru că alaturi de ei deschidem un nou capitol de expertiză al agenției: comunicarea leasingului operațional.”, a declarat Raluca Mihălachioiu, General Manager The Public Advisors.

ALD Automotive este operationala pe piata din Romania din iulie 2005 si ofera servicii complete de leasing operațional full service și administrare a flotelor auto pentru un portofoliu de peste 250 de clienti. Grupul ALD Automotive este filiala grupului Société Générale specializata în leasing operațional full service și administrarea flotelor auto. Reputația și expertiza sa poziționează ALD Automotive în rândul companiilor lider de pe piața de profil din Europa și din întreaga lume.

Echipa The Public Advisors responsabilă cu managementul comunicării pentru ALD Automotive este formată din Lidia Pitulea, Group Account Manager si Simona Andreea Jecu, Public Advisor.

Bucuresti, 20.05.2013
{mosloadposition user9}

f64.ro%20

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

##################################################### #####################################################