Kinodiseea

Alcoolul nu te face mare

Asociaţia “Berarii României”, Poliţia Română și Leonard Doroftei le vorbesc liceenilor despre riscurile consumului de alcool
   
Asociaţia “Berarii României” împreună cu Institutul pentru Cercetarea şi Prevenirea Criminalităţii din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, lanseaza în liceele bucureştene campania “Alcoolul nu te face mare!”. Campania are ca scop informarea adolescenţilor cu privire la riscurile consumului de alcool.

Campania va fi implementată în liceele din capitală şi se va desfaşura în perioada 15 mai – 15 iunie 2006. Informaţiile vor fi prezentate liceenilor de poliţistul de proximitate, care va împărţi materiale informative şi va proiecta scurte filme educative.

Pentru un plus de credibilitate în faţa publicului ţintă, mesajul campaniei va fi transmis liceenilor de campionul mondial la box Leonard Doroftei. Leonard Doroftei va participa la discuţii libere cu adolescenţii şi va împărtăşi cu aceştia idei cu privire la raportul invers dintre consumul de alcool, succesul social şi performanţa în orice domeniu.

“Dată fiind viaţa sănătoasă a învingătorilor, am considerat potrivită alegerea unei personalităţi sportive ca purtător de cuvânt al campaniei. Leonard este un personaj carismatic şi a fost indelung promovat pentru reuşitele lui, devenind astfel un model pentru tineri” declară Constantin Bratu, director general al Asociaţiei “Berarii României”.

Campionul mondial la box, Leonard Doroftei, le va adresa tinerilor un mesaj fără echivoc: “Genul de prieteni care te preferă beat, fie ca sunt fete sau băieţi, sunt persoane care vor să te tragă în jos, la nivelul lor. Când începi să ai succes, devin invidioşi. Prietenii adevăraţi sunt cei care te ajută să te realizezi, să faci performanţă, în orice domeniu, şi se bucură de succesul tău.”

Bucuresti, 15.05.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *