metalshow

Alcooltest are o noua identitate

A fost relansata pagina web Alcooltest.ro . Cu un aspect nou si modern, site-ul  reprezinta o sursa viabila de informare privind alcoolul si aparatele alcooltest.

Noutatea consta in implementarea unui program de calcul on-line a concentratiei de alcool din sange.Calculatorul de alcoolemie va da in timp real, in functie de anumiti parametrii, procentajul de alcool prezent in organism si timpul necesar pentru eliminarea acestuia  din organism.

Prin informatiile oferite, noul site are rolul de a simplifica decizia de cumparare prezentand intr-o maniera detaliata gama de produse alcooltest. Aparatele alcooltest evidentiaza rapid prezenta alcoolului in organism prin testarea aerului expirat si pot fi achizitionate acum fara nici un fel de restrictii de  orice firma care vrea sa elimine neajunsurile determinate de consumul de alcool.

De asemenea accesand site-ul, puteti afla informatii importante despre bauturile alcoolice-  scurt istoric, efectele alcoolului asupra organismului uman, statistici reprezentative din Romania sau din alte tari.

A fost creata si o noua pagina, de legislatie ce contine Noul Cod Rutier, intrat in vioare la 1 decembrie si Legea 319, a sanatatii si securitatii in munca, ce a abrogat decretul 400.

Alcooltest.ro ureaza tuturor clientilor si colaboratorilor sai Sarbatori Fericite!, un Craciun imbelsugat  si Un An Nou 2007 mai bun. La multi ani!!

Bucuresti, 22.12.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *