free download 78 travel guides written by experts

Alcatel-Lucent preia Mformation si devine lider in managementul terminalelor

Alcatel-Lucentcu peste 700 de milioane de dispozitive gestionate

Cu software-ul dezvoltat de Mformation, serviciile oferite de Alcatel-Lucent vor fi extinse la soluții integrate și eficiente de tip end-to-end pentru managementul terminalelor, destinate rețelelor de acasă, mobile și enterprise

Alcatel-Lucent (Euronext Paris și NYSE: ALU) a achiziționat Mformation, unul dintre principalii furnizori de soluții de securitate și managementul terminalelor în rețelele mobile și IoT, destinate operatorilor de telefonie mobilă, furnizorilor de servicii și mediului enterprise.

Alcatel-Lucent va integra compania Mformation în divizia sa numită IP Platforms, oferind furnizorilor de servicii și mediului enterprise o platformă eficientă pentru menținerea controlului securității pentru conexiunea IoT, independent de aplicații, cu adresabilitate extinsă în industrii precum: auto, îngrijire a sănătății, servicii publice, producție și sisteme de automatizare.

Cu software-ul dezvoltat de Mformation, serviciile oferite de Motive Customer Experience Management (CEM) vor fi extinse la soluții integrate și eficiente de tip end-to-end pentru managementul terminalelor, destinate rețelelor de acasă, mobile și enterprise. Capabilitățile end-to-end vor adresa importanța tot mai mare a unei conexiuni mai rapide și sigure pentru cele 70 de miliarde de dispozitive care vor fi conectate la Internet în 2020 și vor face față complexității rețelelor convergente care se vor înmulți odată cu implementarea 5G.

Interesul pentru soluțiile de securitate este în creștere în contextul virtualizării rețelelor, pe măsură ce terminalele wireless devin pilonii mașinilor tot mai complexe omniprezente în fiecare aspect al vieții, iar dispozitivele conectate fără intervenţie umană depășesc de zece ori populația lumii. Doar în ultimele șase luni, peste 50 de milioane de terminale conectate la IoT au fost victime ale amenințărilor informatice. Integrarea portofoliului Motive cu software-ul dezvoltat de Mformation le va permite operatorilor de rețele gestionarea oricărui tip de terminal (sau senzor).

Key facts:
· Fondat în 1999, Mformation este lider în oferirea de soluții pentru managementul mobilității; are peste 20 de clienți furnizori de servicii în toată lumea, gestionând peste 500 de milioane de terminale.
· Mformation oferă furnizorilor de servicii o platformă de control și de securitate IoT sigură, într-o continuă dezvoltare și independentă de aplicații, care se adresează mai multor sectoare: auto, asistență medicală, servicii publice, producție și sisteme de automatizare
· Mformation le oferă furnizorilor de servicii expertiză tehnică în detaliu în managementul terminalelor și soluții inovative în adaptarea protocoalelor IoT pentru terminalele conectate.

Citate:
Bhaskar Gorti, președinte IP Platforms la Alcatel-Lucent, a declarat: „Dispozitivele în rețea ocupă un loc din ce în ce mai important în ecosistemele economic și social, de aceea trebuie să ne asigurăm că terminalele și rețelele utilizate sunt sigure, fiabile și eficiente. Soluția de cloud adresată IoT a Mformation le va permite clienților noștri să implementeze rapid servicii compatibile cu IoT sigure și care vor fi gestionate eficient.”

Rakesh Kushwaha, fondator și director tehnic Mformation, a adăugat: „Portofoliul și clienții noștri sunt complementari strategiei Alcatel-Lucent pentru IoT. Avem în plan utilizarea capacităților dezvoltate în domeniul securității pentru echipamentele mobile și IoT, oferindu-le astfel clienților oportunitatea de a se bucura pe deplin de avantajele unei lumi conectate.”

Bucuresti, 27.10.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *