free download 78 travel guides written by experts

Albertina Ionescu prezinta un jurnal Life & Style la TVR 1

De joi, 13 ianuarie, Albertina Ionescu revine pe micul ecran cu o rubrică Life & Style, difuzată în cadrul Telejurnalului matinal de la TVR 1. Rubrica va fi una informativă şi educativă, accentul punându-se pe oameni, pe evoluţia lor, pe poveştile lor şi mai puţin pe elementul monden.

Între temele care îşi vor face loc în jurnalul de Life & Style va fi, desigur, moda, dar şi designul interior, arta, publicaţiile de specialitate etc. Albertina Ionescu va discuta cu stilişti, cu designeri români, cu sculptori, pictori, bijutieri, editori ai celor mai importante reviste de life & style din România, încercând să afle povestea din spatele succesului lor. La prima întâlnire pe care Albertina o dă telespectatorilor TVR 1, Life & Style va oferi informaţii despre îmbrăcămintea pe care o putem cumpăra în perioada reducerilor, dar şi povestea de succes a designerului Rhea Costa.

Albertina, aflată în faţa unei noi provocări, aceea de a fi realizator şi prezentator al acestei rubrici, declară: „Sunt foarte încântată de acest proiect. Fac ceea ce îmi place şi pun multă pasiune în munca mea. Sper că şi telespectatorii vor găsi interesante subiectele pe care le propun.”

Telejurnalul matinal se difuzează la TVR 1 în fiecare zi, de luni până vineri, între orele 7.00 şi 9.00 şi este prezentat de Lavinia Adam şi Radu Tudor.

Despre Telejurnal matinal: Telejurnalul de dimineaţă intenţionează să creeze telespectatorilor o stare activă, pregătindu-i cu toate informaţiile necesare pentru a face faţă unei zile pline. Programul are două componente: ştiri puternice, balansate cu informaţii utilitare. Structurată în două părţi, emisiunea cuprinde în fiecare oră un grupaj de ştiri, dar şi rubricile Cum se circulă, Meteo, Banii tăi, Sport, Ce cumpărăm, Sănătatea ta, Ce vedem sau Unde mergem, Ce scriu ziarele.

Bucuresti, 12.01.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *