free download 78 travel guides written by experts

Alba Market isi atinge obiectivele de profitabilitate utilizand Socrate+

Unul dintre cei mai mari producători de mezeluri şi preparate din carne din România, Elit Alba Iulia, a implementat sistemul integrat de gestiune Socrate+ de la BITSoftware în cadrul propriei reţele de magazine de proximitate lansate în toamna anului trecut sub brandul Alba Market. Încă din momentul luării deciziei înfiinţării unui lanţ de magazine de desfacere a produselor proprii, reprezentanţii companiei din Alba Iulia au decis achiziţionarea unei soluţii ERP pentru gestionarea activităţii şi planificarea resurselor strategice ale magazinelor din Alba Iulia, Petroşani şi Sibiu, soluţie care şi-a arătat în timp funcţionalitatea şi utilitatea în retail şi care să fie adaptată cerinţelor pieţei şi modificărilor legislative.

Implementarea Socrate+ permite magazinelor Alba Market aplicarea unei strategii de vânzare controlată, cu efecte directe şi imediate asupra reducerii costurilor operaţionale, răspunzând totodată necesităţilor de eficientizare a fluxului operaţional al magazinelor, de la necesarul de aprovizionat, comenzi furnizor, recepţii şi vânzare, până la control financiar şi contabil. Folosirea sistemului de gestiune de la BITSoftware are ca rezultat planificarea eficientă a achiziţiilor şi controlul stocurilor, optimizarea spaţiilor de depozitare, automatizarea procesului de numărare, cu efect direct asupra micşorării timpului de inventariere şi, poate cel mai important lucru, un control riguros al calităţii şi trasabilităţii aprovizionare-producţie-vânzare.

Socrate+ ERP va fi implementat în acest an şi la noile magazine din reţeaua Alba Market ce vor fi deschise în Braşov, Hunedoara, Râmnicu Vâlcea, Sibiu, Mediaş, Tg. Mureş sau Cluj.

Braşov / Bucuresti, 07.03.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *