free download 78 travel guides written by experts

Alan Rutherford este presedintele juriului Romanian EFFIE Awards 2012

Alan Rutherford – World Chairman IAA va conduce juriul competitiei Romanian EFFIE Awards de anul acesta.

Alan Rutherford este World Chairman al International Advertising Association (IAA), iar de-a lungul timpului a detinut functii de conducere in cadrul unora dintre cele mai prestigioase companii din industria de marketing si comunicare la nivel mondial, precum: Ogilvy & Mather, Unilever sau Digitas.

Alan s-a alaturat agentiei Ogilvy & Mather in 1980, unde a condus departamentul de media. Opt ani mai tarziu, a fost promovat in boardul european al retelei, pozitie din care a lansat prima retea de media a grupului.

In 1994 devine CEO Ogilvy Europe.

In 1998 se alatura companiei Unilever, unde timp de 8 ani detine pozitia de Global Vice President Media.

Dupa despartirea de Unilever, Alan a condus Digitas, reusind ca, in numai trei ani, sa o impuna drept cea mai vasta retea de comunicare digitala din lume.

In 2009 a lansat Volume – una dintre cele mai importante agentii B2B din Marea Britanie, iar din 2010 conduce propriile agentii de audit si consultanta de media si marketing.

In 2010, la cel de-al 42-lea Congres Mondial IAA, care a avut loc la Moscova, Alan Rutherford a fost ales World Chairman al International Advertising Association.

Juriul competitiei Romanian Effie Awards 2012 va fi format din peste 45 de specialisti in comunicare, reprezentanti ai clientilor, ai agentiilor de publicitate, de research si CEO ai grupurilor de comunicare.

Inscrierile pentru cea de-a noua editie a Romanian EFFIE Awards continua pana la 18 mai. Procesul de jurizare se va desfasura in zilele de 31 mai si 1 iunie, iar Gala de Premiere va avea loc pe 4 iunie 2012.

In acest an, competitia este structurata in 22 de categorii de produse si servicii, in care pot inscrie lucrari agentii de publicitate, clienti, agentii de market research sau alte entitati care au realizat campanii in perioada ianuarie 2011 – decembrie 2011 (pentru “Brief of Effectiveness”) sau ianuarie 2009 – decembrie 2011 (in cazul categoriei “Sustained Success”).

Documentele de participare se gasesc pe siteul oficial al festivalului, www.effie.ro.

Romanian EFFIE Awards este un proiect derulat de International Advertising Association (IAA Romania) in parteneriat cu Uniunea Agentiilor de Publicitate din Romania (UAPR) si organizat pentru al saselea an consecutiv de catre The Institute.

EFFIE este un festival international sub licenta EFFIE Worldwide, Inc.

CALENDARUL ROMANIAN EFFIE AWARDS 2012

Perioada de inscrieri:
Primul deadline: 23 martie 2012
Al doilea deadline: 13 aprilie 2012
Ultimul deadline: 18 mai 2012

Jurizarea:
Prima runda: 31 mai 2012
A doua runda: 1 iunie 2012

Gala de premiere: 4 iunie 2012

Bucuresti, 05.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *