free download 78 travel guides written by experts

Alama si Skizzo Skillz cioncesc un pahar si lanseaza un nou single: “Beau”

E vara si soare in exces, plajele fierbinti ne cheama la ele, dar grijile si dezamagirile nu au plecat in concediu si au ramas sa ne agite spiritele. Insa le putem curata, cel putin pentru un moment, folosind diverse licori…cu efecte magice.

Alama si Skizzo Skillz ne ofera un nou single, "Beau", acompaniat de un videoclip regizat de Anton Sandu.

"Am inceput sa astern primele note ale piesei si i-am trimis-o lui Skizzo. El a ascultat-o, i-a placut foarte mult si apoi am inceput sa filmam clipul", a povestit Alama.

Cei doi artisti sunt la prima colaborare, insa au dovedit ca fac o echipa redutabila, conlucrand foarte bine mai ales in faza compunerii versurilor.

Mesajul pe care ni-l transmit Alama si Skizzo, prin intermediul piesei, este unul simplu: cel mai important este sa ne relaxam atunci cand intalnim diverse dificultati in drumul nostru. Fie ca e vorba de bere, vin sau tequila, o astfel de licoare poate sa contribuie la starea de relax sau de uitare, asa cum spune si refrenul.

Cu o experienta de peste 10 ani, Evangelos Siakas cu numele de scena Alama isi desfasoara activitatea in studiourile lui Matteo, Mattman Music. Printre colaborarile lui de succes se numara: Ligia "Ultimul tren" si Vescan feat Ligia "Ultima ploaie".


Music & lyrics: Siakas Evangelos, Moldovan Ligia Bianca, Virag Robert. Published by Roton Music Publishing, MediaPro Music si Mattman Music.

(C) & (P) ROTON MUSIC / MEDIAPRO MUSIC

Bucuresti, 28.07.2015
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *