Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Al treilea sezon al seriei de succes „Botched”, in care medicii rezolva

o serie de operatii nereusite, incepe in octombrie la E!

Seria de succes Botched revine la E! Urmăriți episoade în premieră, din sezonul al treilea, începând de duminică, 25 octombrie, de la ora 22:00, numai la E!

Și în acest sezon Dr. Paul Nassif şi Dr. Terry Dubrow încearcă să repare ceea ce pare imposibil de reparat şi să corecteze operaţiile estetice cu rezultat dezastruos.

Se spune că „frumuseţea este în ochii privitorului”, dar, când drumul spre perfecţiune ia o turnură oribilă şi desfigurantă, unele persoane devin victime deloc atrăgătoare. De la staruri de televiziune, sportivi celebri şi vedete din lumea muzicală – la persoane care au suferit arsuri şi pacienţi care au probleme din cauza injecţiilor cu silicon cumpărate de pe piaţa neagră, Botched schimbă din nou vieţi şi redă speranţa prin operaţii remarcabile.

În acest nou sezon, Paul îşi ascultă intuiţia şi cere să i se efectueze mai multe analize unei femei cu nasul distrus, descoperind apoi veşti şocante. Mai târziu, doctorii lucrează în tandem, încercând să ajute doi “iepuraşi” să-şi recapete aspectul de revistă.

Urmăriți numai la E!, începând din 25 octombrie, în fiecare duminică, de la ora 22:00, episoade noi din seria Botched, sezonul 3.

Despre Botched

Botched este o producție Evolution Media, avându-i drept producători pe Douglas Ross, Greg Stewart, Alex Baskin și Matt Westmore. Dr. Terry Dubrow, Dr. Paul Nassif și Robert Carroll sunt coproducători executivi.

Bucuresti, 01.10.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *