Real Estate & Construction Forum

Al treilea golden buzz al sezonului #7epic Românii au talent va fi apăsat vineri pentru cel mai emoționant moment din show

Vinerea aceasta, cea de-a patra ediție Românii au talent le va aduce românilor toată distracția, emoția și energia de care au nevoie pentru un început perfect de weekend! Jurații, Andi Moisescu, Mihaela Rădulescu, Andra și Florin Călinescu, vor surprinde cu replicile lor și vor crea un show fantastic la masa juriului, iar Smiley și Pavel Bartoș, gazdele emisiunii, vor fi puși pe glume și se vor implica în câteva dintre momentele prezentate pe scenă. Spectacolul va fi absolut, iar concurenții vor da totul pentru a impresiona și vor uimi cu talentul lor autentic.


·    O poveste incredibilă, un concurent cu un talent de neimaginat, un moment fabulos pe scena Românii au talent! Cel de-al treilea golden buzz al sezonului va fi apăsat mâine pentru cel mai emoționant moment prezentat vreodată în competiție. Un număr care îi va face pe toți să lăcrimeze: jurați, prezentatori și public. Va fi un moment magic, ca un vis, și va face juriul să tremure de emoție. ”E peste puterea mea, dar în același timp e marea bucurie de a constata ce pot face oamenii.”, va declara Andi. ”Sunt în stare de șoc, serios!”, va spune uluită Andra.
·    Două concurente vor cânta la pian… împreună! Nu doar felul în care arată fetele îi va surprinde pe jurați, ci întregul moment creat de ele va fi unul spectaculos. Vor avea și o coregrafie extraordinară, vor reuși să le facă pe Mihaela și Andra să danseze încântate și întreaga sală să aplaude frenetic. ”Vreți să vin acolo să vă gâdil ca să râdeți?”, va spune Florin Călinescu cu zâmbetul pe buze.
·    Zidăria este artă, iar acest lucru îl va demonstra mâine un concurent foarte talentat. Până acum, și-a exersat talentul doar pe șantier, dar s-a înscris în competiție hotărât să impresioneze juriul. Cu un șpaclu, o gletieră și un geam va reuși să creeze un tablou de toamnă unic. ”Ești primul zidar de care sunt bucuros că n-a plecat în Italia și a rămas acasă.”, va spune unul dintre jurați.
·    O concurentă extrem de frumoasă și senzuală îi va uimi pe toți cu un moment prezentat… în aer! Elementele executate de ea le vor tăia tuturor răsuflarea și vor lăsa juriul fără cuvinte. Va fi unul dintre cele mai spectaculoase și periculoase momente prezentate la Românii au talent. ”Desigur, am spus ceva idiot, dar mă caracterizează.”, va spune unul dintre membrii juriului.
·    Un concurent va veni pe scenă și le va dedica juraților o poezie compusă de el, câteva versuri pentru fiecare. De obicei, își prezintă creațiile la ziua comunei sau la ziua satului, însă de data aceasta va fi în fața a milioane de oameni. ”Doamna Andra e drăguță, că-i nevasta lui Măruță. Răduleasca-i gospodină, se tăvălește-n făină.”, sunt doar două dintre versurile compoziției sale.
·    Două fete extrem de hotărâte vor prezenta vineri un număr plin de vibrație și vor încerca să-i surprindă pe jurați, însă nu toate comentariile acestora le vor face fericite. ”Faptul că m-ați văzut așa de agitată și de plăcut impresionată de ritm nu înseamnă că m-a impresionat plăcut și muzica.”, va spune Mihaela. ”Eu la proiectul ăsta aș mai vedea vreo doi-trei armăsari prin spate…”, va completa Andi.
·    Jurații îi vor testa talentul unui concurent care va rămâne pe scenă surprinzător de mult pentru a-și arăta aptitudinile. Momentul prezentat de el o va face pe Mihaela să spună despre reacțiile și deciziile lui Andi din acest sezon: ”Pentru mine, Andi e total neașteptat și surprinzător în sezonul ăsta, sincer, nu știu ce e întâmplă, dar îmi place noul Andi.” Nu doar Andi va reuși să o uimească pe Mihaela, ci și Andra. De ce, vom afla mâine seară, de la 20:30.

Vinerea aceasta, cea de-a patra ediție Românii au talent va umple casele românilor cu multă bucurie, culoare, energie, efervescență, distracție și emoție. Mihaela va dori să verifice capacitatea de iubire a lui Florin, care va începe să spună o poveste: ”Era o târzie seară de septembrie…”. Continuare o vom afla mâine, de la 20:30.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *