free download 78 travel guides written by experts

Al doilea workshop Wagner pentru Dior

Pe 5 martie, jurnalistii de beauty si-au incercat maiestria in pictura

Pe 5 martie, Wagner Arte Frumoase si Povesti a gazduit la Wagner Maison de la Porcelaine (Cotroceni) un nou workshop dedicat brandului Dior.

De data aceasta, am invitat jurnalistii de fashion & beauty, sa isi incerce maiestria in pictura: obiectele din portelan Wagner au fost inscriptionate cu produsele din ultima colectie de make-up Dior.

Workshop Wagner pentru Roedl & Partner

Pe 6 Martie, angajatii Roedl & Partner au fost invitati la workshopul de pictura pe portelan organizat la Wagner Maison de la Porcelaine.

Dintre ingrediente: o echipa tanara de artisti creativi, secretele picturii in portelan, obiecte de luat acasa, prajituri si ceai din partea casei!

Intre 30 martie – 1 aprilie la Capital Plaza Atelierul Wagner va asteapta la evenimentul Women and Children First

Cele mai frumoase portelanuri ale primaverii de la Wagner Arte Frumoase si Povesti vor fi prezente la "Women and Children First – Get The Best Value From Your Lives" – a doua editie a celui mai inovator concept de eveniment educativ interactiv dedicat femeilor active, femeilor insarcinate, mamelor si copiilor.

Cu ocazia evenimentului, Atelierul Wagner va organiza un workshop de desen si pictura manuala pe portelan. Evenimentul are loc intre 30 martie – 1 aprilie la Capital Plaza.

Pentru achizitia unui bilet de participare, va rugam contactati: adriana.mintulescu@medic4all.ro

Obiectele din portelan fin, pictate manual fac obiectul unor instalatii functionale de iluminat, ce va pot aduce o atmosfera calda in camerele de zi sau bucatarii. Fiind un obiect cu multa personalitate se potriveste unei abordari moderne a decorarii unui spatiu.

Bucuresti, 09.03.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *