metalshow

Al doilea sezon al serialului „Asii amanetului din Marea Britanie” incepe pe HISTORY®

Un nou sezon din „Așii amanetului din Marea Britanie”, versiunea britanică a faimosului serial „Așii amanetului”, va fi difuzat pe HISTORY®, canalul factual numărul 1 din România1. Episoadele vor fi trasmise în fiecare luni, începând cu 17 noiembrie, la ora 22:00.

„Așii amanetului din Marea Britanie” prezintă povestea unor obiecte autentice, cu o bogată moştenire istorică. Serialul îi aduce în prim-plan pe Mark Manning şi echipa sa de la Regal Pawn din Chester, în timp ce cumpără şi vând antichități uimitoare.

Mark administrează casa de amanet cu ajutorul fiicei sale Vicki, al celui mai bun prieten, „Little Mark”, şi al amicului lor Simon, excentricul expert în istorie. De asemenea, noul angajat, Liam, arată o mare pasiune pentru istorie, dorinţa de a învăţa meserie şi o îndrăzneală care ţine pe toată lumea în priză.

De la scrisori ale reginei Elisabeta I la relicve de pe SS Lusitania sau la un manechin cu chipul lui Walter White din “Breaking Bad”, ofertele continuă să apară în magazinul de amanet. Singura întrebare rămâne dacă vor putea să obțină cel mai bun preţ.

Mai multe detalii despre serial sunt disponibile pe site-ul oficial HISTORY.

1 HISTORY® este numărul 1 pe nişa televiziunilor de documentare, în rândul locuitorilor mediului urban din România, cu vârsta cuprinsă între 18 şi 49 de ani, potrivit Asociaţiei Române pentru Măsurarea Audienţei (ARMA). [Sursă: Kantar Media Audiences/ copyright ARMADATA SRL, perioada Februarie 2013 – Octombrie 2014, pe toată durata zilei].

Bucuresti, 13.11.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *