metalshow

Dăruiește Aripi desfășoară pentru cel de-al doilea an consecutiv proiectul “10 eroi la Disneyland”

Proiectul “10 Eroi la Disneyland” va îndeplinit cel mai mare vis pentru 10 dintre copiii bolnavi de cancer din Romania. Astfel, în perioada 21-25 Mai 2016, grupul de copii, cu vârste cuprinse între 8 și 14 ani, va vizita capitala Franței și își va petrece 4 zile pe tărâmul minunat al personajelor Disney.

Această inițiativă a luat naștere ca răspuns la dorințele acestor mici luptători, ce merită să se bucure de copilărie. Pentru copiii diagnosticați cu cancer, participarea într-un astfel de proiect înseamnă: confort psihic sporit, egalitate de șanse și capacitate de reintegrare.


“Cancerul poate lua unui copil bucuria de a se juca în noroi sau în ploaie, dar nu îi poate lua bucuria de a fi copil, de a face năzdrăvănii sau de a avea planuri de viitor și dorințe. Orice copil are dreptul de a rămâne in universul copilăriei.”- Alina Vasea, fondatoarea asociației Dăruieşte Aripi.

Cei zece copii vor fi însoțiți de 4 voluntari (printre care și un cadru medical specializat în oncologie pediatrică), oameni care îți dedică mare parte din timp ajutând copiii bolnavi de cancer, petrecând întregul lor timp liber alături de ei în centrele mari de oncologie din țară.  

3 dintre cei 10 copii sunt din Constanța și Tulcea și se vor întâlni vineri, la ora 14.00, în cadrul Centrului Medical Focus, din Spitalul Județean Constanța, pentru a putea pleca încă de seară spre aeroportul Otopeni, întrucât zborul este sâmbătă la ora 07.00.

Vă invităm să participați împreună cu noi la bucuria dinaintea plecării celor 3 micuți luptători.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *