free download 78 travel guides written by experts

“Al Cincilea Anotimp” va avea loc si pe 10 mai

Tudor Gheorghe joaca pe 4 martie cu casa inchisa, insa din respect pentru dorinta publicului

“Al Cincilea Anotimp” va avea loc si pe 10 mai!!!

Mai sunt doar doua zile pana la venirea celui de-“Al Cincilea Anotimp”, care va bate la portile Salii Palatului si ne va aduce cantec si voie buna. Ne referim evident la spectacolul pus in scena de maestrul Tudor Gheorghe, in semn de omagiu pentru doamne, si care in acest moment este sold-out.

Totusi pentru a respecta dorinta publicului care a solicitat insistent o noua reprezentatie, Agentia Vreau Bilet si Asociatia Culturala Maria Domina ofera in data de 10 mai acelasi eveniment fabulos al maestrului. La fel ca cea din 4 martie, si in cadrul acestei reprezentatii, Tudor Gheorghe va capta publicul cu armonioasa conexiune pe care o face intre femeia – eterna poveste si primavara – anotimpul iubirii, creand un eveniment de sarbatoare, acompaniat fiind de acompaniat orchestra si corul Filarmonicii "Oltenia" din Craiova.

“Nu constituie nicio surpriza pentru noi faptul ca biletele la acest spectacol, ca de altfel la toate spectacolele maestrului, sunt achizitionate imediat cum se pun in vanzare. Ne mandrim cu un public exclusivist, insa numeros, receptiv la cultura, la adevaratele valori autohtone si de altfel la tot ceea ce mai trebuie apreciat in acest moment”, subliniaza Pepino Popescu, in calitate de organizator al evenimentului.

Pentru a evita dezamagiri in randul publicului, va invitam sa va achizitionati din timp biletele pentru spectacolul din data de 10 mai de la Sala Palatului, deoarece acestea in vanzare in reteaua Vreau Bilet – et. 2 – Unirea Shopping Center, Carrefour Feeria – Baneasa Shopping City, Real Hypermarket Vitan, la Sala Palatului si online pe www.vreaubilet.ro. Pretul acestora variaza intre 40 si 140 de Lei, in functie de categoria de loc.

Bucuresti, 02.03.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *