Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

„Ajută animalele din adăposturi”, campania de ajutorare a animalelor din adăposturi derulată de MARS România, pentru al șaptelea an consecutiv

În contextul creșterii numărului de animale fără stăpân și al resurselor limitate de care dispun asociațiile pentru protecția animalelor, campania de conștientizare „Ajută animalele din adăposturi”, desfășurată de MARS România, își propune să ofere un răspuns concret unor probleme reale: lipsa hranei pentru animalele care trăiesc în adăposturi și numărul tot mai scăzut al adopțiilor de animale din adăposturi.

Pedigree® şi Whiskas®, în parteneriat cu Asociaţia GIA – Group Initiative for Animals, vor derula proiectul în perioada 10 septembrie – 4 noiembrie 2017, propunându-și ca anul acesta să doneze până la 190,000 de portii de mâncare animalelor fără stăpân.

Ajuta animalele din adaposturi

Cumpărând orice produs PEDIGREE, WHISKAS, Cesar, Sheba sau Dreamies, fiecare iubitor de animale poate contribui la o viață mai bună a animalelor fără stăpân. Astfel, MARS va oferi animalelor din adăposturi hrana echivalentă a 2% din volumul vânzărilor din perioada campaniei, însemnând până la 190.000 de porții de mâncare.

2011-2016: De la 80.000 la 170.000 de porții de hrană donate

În cei 7 ani de campanie, prin eforturile de conștientizare și de mobilizare a populației, însoțite de răspunsul pozitiv al oamenilor, rezultatele campaniei au crescut de la an la an:
• În primul an, în 2011, au fost donate 23 de tone de hrană pentru animale, reprezentând 80.000 de porții de mâncare, care au ajuns la aproximativ 5.500 de căței și pisici din 17 adăposturi din România.
• În 2016 au fost donate 45 de tone de hrană pentru animale, reprezentând 170.000 de porţii de mâncare pentru aproape 10.000 de căţei şi pisici aflati in 24 adăposturi din România.

“Pedigree® şi Whiskas® încurajează zi de zi experiența pozitivă a stăpânilor de animale și a animalelor de companie deopotrivă. Ghidați de această misiune, şi-au propus să contribuie la bunăstarea animalele fără stăpân din adăposturi, pentru a le mări șansele să își găsească o familie iubitoare care să îi adopte.Pentru că alimentaţia completă şi echilibrată ajută la menţinerea sănătaţii, vitalităţii şi aspectului fizic plăcut, demersul de donație a hranei de calitate vine în sprijinul sutelor de animale din adăposturi care se află în așteptarea unui stăpân”, declară Geanina Babiceanu, director general MARS România.

Eveniment de adopție animale, pe 7 octombrie

Cu ocazia Zilei Internaționale a Animalelor, MARS sărbătorește grija pentru animale cu ocazia unui eveniment dedicat acestora, care va avea loc sâmbătă, 7 octombrie, în București. Evenimentul va reuni iubitorii de animale de pretutindeni și va găzdui două activități principale: adopția de animale și donația pentru animale, cu sprijinul Asociației GIA.

„Ne alaturăm pentru al șaptelea an consecutiv campaniei iniţiată de Pedigree® şi Whiskas®, o campanie ce are ca obiectiv ajutorarea animalelor din adăposturi prin îmbunătățirea condițiilor de viaţă a acestora şi implicit creşterea şanselor de a-și găsi o familie. În urma campaniilor din anii precedenți, adăposturile partenere beneficiare au reuşit să dea spre adopţie o treime din animale în fiecare an, familiile adoptive fiind atât din România, cât și din străinătate. Fiecare dintre noi poate ajuta alăturându-se campaniei, donând o porţie de hrană unui animal din adăposturi.” a declarat Daniela Stoica, preşedinte al Asociației GIA – Group Initiative for Animals.

Produsele Pedigree® şi Whiskas® participante la campanie vor fi disponibile în marile centre comerciale şi magazine din România, în care se comercializează hrană pentru animale.

Mai multe informaţii și detalii despre campanie sunt disponibile pe www.pedigree.ro şi www.whiskas.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *