Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

AJRShows lanseaza blogul Hologramei 3D

Holograma 3D este un sistem de videoproiectie tridimensionala ce a fost folosit atat pe scena in cadrul prezentarilor, trade-show-urilor , concertelor cat si ca display-uri retail si digital signage. Sistemul de videoproiectie Musion® Eyeliner™ face din orice eveniment un spectacol prin: prezenta simultana a unui sau mai multor prezentatori, interactiunea cu imagini virtuale sau caractere animate, interactiunea cu masini. Mai mult, sistemul de videoproiectie Musion® Eyeliner™ va poate asigura prezenta unor obiecte de dimensiuni foarte mari cum ar fi: utilajele, masinile, cladiri care ar fi imposibil de adus in spatiul de desfasurare al evenimentului.

Dimensiunea imaginilor incepe de la 50 cm si poate ajunge pana la 20m x 100m iar filmul poate prezenta oameni virtuali, animatii, peisaje, masini, camioane, proprietati imobiliare, componente farmaceutice si electronice, toate in marime naturala si in modul cel mai realist. Filmarea se face cu o singura camera video si este proiectata cu un singur videoproiector. Imaginile pot fi vazute fara ajutorul ochelarilor speciali.

Sistemul, unic in lume, a fost aplicat la o gama larga de evenimente si showuri precum: concertul Madonna cu trupa animata Gorillaz, General Electric pentru prezentarea motorului Genx –aeronava, Cadillac SLS, John McEnroe, Hewlett Packard, Nike, Richard Branson (Virgin) si Nokia. In plus, BBC, BMW, Land Rover, Honda au folosit holograma la lansarea de produse, reclame si spectacole Tv.

Pentru a afla ultimele noutati despre Holograma 3D vizitati //holograma3d.ro/blog/ sau urmariti-ne //twitter.com/ajrshows .

Bucuresti, 02.02.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *