Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Air France promoveaza destinatia Disneyland Paris, la aniversarea a 20 de ani a celebrului parc

de distractii

– Concurs cu marele premiu o excursie gratuită pentru o familie la Disneyland
– Tarife reduse la biletele de avion şi gratuităţi pentru copii

Air France România promovează destinaţia Disneyland Paris, cu ocazia aniversării a 20 de ani de existenţă a binecunoscutului parc de distracţii. Compania lansează concursul Take your seat to Disneyland, în cadrul căruia participanţii pot câştiga, alături de multe alte premii, o excursie la Disneyland Paris pentru întreaga familie, cu zbor, cazare şi intrări incluse. Air France oferă de asemenea tarife promoţionale la biletele de avion, precum şi cazare şi intrare gratuite pentru copii în parcul de distracţii.

Concursul Take Your seat to Disneyland poate fi accesat pe websitul dedicat, www.takeyourseat.ro, şi se adresează tuturor celor care deţin un bilet Air France cu plecare anul acesta, către orice destinaţie. Participanţii nu trebuie decât să completeze numele, email-ul şi seria biletului de avion. Competiţia se derulează timp de şase săptămâni şi vor fi oferite zeci de premii săptămânal, constând în bilete de intrare la DisneyLand Paris, valize Air France “Le Tanneur” şi multe altele. În data de 17 iulie se va desemna marele câştigător, ce va beneficia de o excursie pentru întreaga familie (2 adulţi şi 2 copii) la Disneyland Paris, incluzând bilete de avion, intrarea şi cazarea în parcul de distracţii. Websitul campaniei a fost dezvoltat de către Carnation Group.

Cei ce doresc să achiziţioneze un bilet de avion către orice destinaţie, îşi pot procura unul cu reducere, pe durata promoţiei oferindu-se un voucher de 30 sau 50 de euro, pentru destinaţii europene, respectiv intercontinentale. Doritorii trebuie doar să răspundă corect la o întrebare cât se poate de simpatică privind celebrele personaje animate din universul Disney.

Tot acum, Air France România oferă tarife promoţionale pentru destinaţia Disneyland Paris. La zborul cu Air France către Paris, copiii sub 12 ani au intrare şi cazare gratuite în parcul de distracţii. Pentru copiii sub 12 ani se plătesc doar taxele de aeroport la biletele de avion, iar adulţii au tarife promoţionale (266 EUR).

Mai multe detalii privind promoţia Air France DisneyLand, precum şi concursul Take Your Seat, pot fi accesate pe www.takeyourseat.ro.

Bucuresti, 07.06.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *