free download 78 travel guides written by experts

Air France in parteneriat cu Mondial Assistance si Allianz ofera calatorilor, in premiera,

sistemul securizat de stocare online: Allianz Protect

Începând cu 17 februarie 2010, Air France şi Allianz în parteneriat cu Mondial Assistance vor introduce în premieră seiful online pentru călători, o soluţie unică ce îmbină stocarea securizată a documentelor cu servicii de asistenţă – Allianz Protect. Allianz Protect este un serviciu online avantajos ce permite clienţilor să călătorească ştiind că documentele lor sunt în deplină siguranţă.  

Accesibil pe site-ul www.airfrance.com(1), acest seif online va fi disponibil în patru limbi(2), în orice moment şi de pe orice PC cu acces la Internet. Clienţii vor putea să arhiveze, să consulte şi să recupereze toate documentele lor electronice, de orice natură – personale sau de afaceri – din orice locaţie. Util clienţilor în special în cazul unei urgenţe administrative sau medicale, seiful online le oferă acestora posibilitatea de a autoriza accesul unei persoane desemnate şi de a apela la serviciul medical Mondial Assistance, care poate oferi asistenţă de la distanţă. De asemenea, seiful Allianz Protect permite clienţilor să consulte informaţii utile despre călătorii, sistemul de sănătate sau despre o situaţie geopolitică.

Ţinând cont de tendinţa de trecere la schimburi virtuale de informaţii cu autorităţile publice şi jucători din economie, companii, administraţii şi organizaţii, acest serviciu digital inovator poate gestiona toate tipurile de fişiere, inclusiv în formate foto şi video.

În funcţie de necesităţile călătorilor există două tipuri de produse:
– Protect’fly, ce oferă un spaţiu de până la 5 Gb pentru 59 de euro, inclusiv taxa de securitate şi taxa anuală (sau 4,91 euro/lună);
– Protect’fly Premium, ce oferă spaţiu nelimitat pentru 68 euro, inclusiv taxa de securitate şi taxa anuală (sau 5,66 euro/lună)

“Air France este prima companie aeriană ce oferă un sistem securizat de stocare online. Prin acest parteneriat cu Allianz, Air France oferă clienţilor săi sau viitorilor călători o soluţie nouă de gestionare a documentelor, în orice parte a lumii s-ar afla”, a declarat Patrick Roux, Director de Marketing Air France KLM.

“Allianz, lider European în asigurări şi servicii financiare, a format un parteneriat cu Mondial Assistance pentru a dezvolta o soluţie unică pentru Air France, ce îmbină un sistem securizat de stocare a documentelor personale cu servicii de asistenţă adaptate nevoilor călătorilor” a explicat Dominique Monéra, Director, Marketing Prospective and Innovation, Allianz Franţa.

(1) secţiunea «booking/other services»
(2) franceză, engleză, germană, olandeză

Bucuresti, 17.02.2010

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *