free download 78 travel guides written by experts

Air France difuzeaza un nou buletin de stiri in timpul zborurilor,

produs in exclusivitate de catre Euronews

Air France oferă din această săptămână un nou serviciu la bordul curselor lung curier – un buletin de ştiri săptămânal televizat, produs de Euronews, cel mai cunoscut canal european de ştiri internaţionale.

Buletinul de ştiri, produs în exclusivitate pentru Air France, cuprinde un montaj de 40 de minute a principalelor ştiri din săptămâna anterioară difuzării. Disponibil în limbile franceză şi engleză ca parte a programului de divertisment difuzat la bordul aeronavelor, buletinul conţine ştiri din domeniul economic, cultural sau sport, din perspectivă internaţională. Noul serviciu va înlocui diferitele programe de actualităţi disponibile în prezent.

„Pe măsură ce aşteptările clienţilor se schimbă, iar ştirile zilnice sunt citite pe internet sau pe telefonul mobil, acest program Euronews oferă o relatare în profunzime a principalelor evenimente, fiind complementar buletinului de ştiri zilnice”, a afirmat Christian Herzog, SVP Marketing, Air France-KLM.

„Suntem mândri să colaborăm cu Air France, aceasta fiind o recunoaştere a calităţii serviciului de ştiri conceput special de către echipa noastră pentru călătorii Air France. Acest parteneriat reprezintă o bună oportunitate pentru Euronews în vederea creşterii vizibilităţii pe plan mondial. Acordul este parte a strategiei Euronews de a oferi oamenilor conţinutul potrivit, la locul şi momentul potrivit”, a declarat Michael Peters, Managing Director Euronews.

Despre programul Air France de divertisment la bord

Air France oferă la bordul curselor sale de lungă durată serviciul de divertisment VOD (video on demand), ce cumulează peste 500 de ore de programe, incluzând 85 de filme – unele traduse în nouă limbi – 30 de ore de programe TV (ştiri, documentare etc.) precum şi o selecţie de 200 de CD-uri muzicale, videoclipuri şi 23 de programe radio. Sunt disponibile 17 jocuri interactive, precum programul tutorial de limbi străine Berlitz şi programul personal de relaxare RelaxLine.

//corporate.airfrance.com

Despre Euronews

Euronews, canalul de ştiri internaţionale numărul 1 din Europa, acoperă ştiri de pe mapamond în timp real. Beneficiind de echipe cumulând 370 de jurnalişti din peste 20 de ţări şi procesează ştiri în 10 limbi străine, Euronews reprezintă o organizaţie unică în abordare, analiză şi prezentarea ştirilor.

înfiinţată în 1993 la Lyon, canalul este urmărit de aproximativ 7,5 milioane de oameni zilnic în întreaga Europă, ajungând în casele a peste peste 350 milioane de familii din 155 de ţări prin intermediul mijloacelor de transmisie precum TV, internet, telefonie mobilă etc.

www.euronews.net / www.nocommenttv.com.

Lyon –Roissy / Bucuresti, 31.01.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *