free download 78 travel guides written by experts

AIR concerteaza in aceasta seara la Sala Polivalenta din Bucuresti

Accesul si ultimele detalii legate de concertul AIR

AIR, pionierii muzicii electro franceze, vor sustine in premiera in Romania un concert in aceasta seara la Sala Polivalenta din Bucuresti.

Duo-ul parizian compus din JB Dunckel si Nicolas Godin va sosi in aceasta dupa amiaza la Bucuresti dupa o escala la Belgrad in cadrul festivalului “The Art Of Guitar”. Cooncertul face parte din cadrul celei de-a doua parti a turneului European de promovare a albumului ‘Love 2’, material lansat in toamna si care marcheaza revenirea la sound-ul de pe extraordinarul album de debut, ‘Moon Safari’.

In cei aproape 15 ani de cariera AIR au reusit o performanta unica in muzica electro franceza, palmaresul trupei fiind unul de invidiat: 5 albume de studio, o coloana sonora, nenumarate compilatii si remix-uri, 6 milioane de albume vandute, nu mai putin de 500 de concerte in intreaga lume si prezente neincetate in primele locuri din topurile internationale.

O parte din piesele de pe ‘Love 2’ vor putea fi auzite in premiera live la Sala Polivalenta din Bucuresti.

In deschiderea concertului AIR din aceasta seara va mixa Electric Brother. Proiectul solo al lui Cristian Stefanescu a luat fiinta in anul 1999, dupa colaborari cu diferiti artisti si trupe de acid jazz si house, iar albumul de debut a fost lansat in iunie 2004. Primul concert din seria celor dedicate lansarii acestui album a avut loc pe scena unuia dintre cele mai prestigioase festivaluri de jazz din intreaga Europa – Montreux Jazz Festival.

Producator, compozitor si DJ, Electric Brother a colaborat de-a lungul timpului cu DJ Vasile, Matze, Marta Hristea si Vlaicu Golcea, alaturi de care a compus coloana sonora pentru filmul Furia. EB se pregateste pentru lansarea celui de-al doilea album al sau, prevazut sa apara in acest an si pe care se vor regasi ritmurile familiare iubitorilor de jazz, downtempo, trip-hop si chill-out.

Accesul in locatie se va face incepand cu orele 19:00 prin intrarile din Parcul Tineretului.

Este strict interzis accesul in incinta locatiei cu camere foto, video si aparate de inregistrare audio, sticle, pahare, recipiente din plastic, mancare, bautura, droguri, arme si obiecte periculoase sau orice alte obiecte ornamentale. De asemenea, spectatorii sunt rugati sa nu vina la concert cu obiecte voluminoase sau contondente (rucsaci, casti de motociclist, etc.).

In incinta salii se vor organiza puncte de vanzare pentru comercializarea bauturilor, precum si o zona de merchandising pentru fanii trupei AIR care vor putea achizitiona produse promotionale originale: tricouri cu maneca lunga si maneca scurta, postere, cd-uri si alte materiale promotionale.

Ultimele bilete pentru concertul AIR mai pot fi achizitionate la pretul de 95 LEI din retelele Diverta si Germanos, librariile Carturesti, magazinele Vodafone, Sala Palatului, precum si inaintea concertului de la casa de bilete a Salii Polivalente.

Concertul AIR din 11 februarie 2010 este produs de One Event.

Bucuresti, 11.02.2010

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *