free download 78 travel guides written by experts

Ai un vis? Hai la preselecția organizată pentru mega-show-ul FestiGal

După ce mai multe vedete din România și-au anunțat deja prezența în cadrul mega-evenimentului FestiGal, a venit rândul talentelor încă necunoscute să fie selectate pentru a urca pe scena celui mai mare spectacol organizat vreodată în România: FestiGal.

Preselecția celor mai talentați tineri care vor participa la FestiGal va avea loc în data de 18 septembrie, între orele 12.00 si 18.00, la Circul Globus – Aleea Circului nr. 15, sector 2, Bucuresti.

”Fiecare dintre noi are un vis. Visul meu de aproape 8 ani este acest frumos spectacol, care la început de decembrie va deveni realitate. Mi-ar plăcea ca alături de noi, pe scena de la FestiGal, să urce și alți oameni talentați, tineri dansatori, actori, cântăreți care vor să își îndeplinească un vis. Ești talentat? Te așteptăm la preselecție!”, îi îndeamnă Smiley pe tinerii care știu că au un talent și își doresc să-şi îndeplinească visul.

Pot participa la preselecție tineri cu vârste cuprinse între 12 și 20 de ani, care pot convinge juriul spectacolului de talentul și potențialul artistic pe care îl dețin, într-un interval de câteva minute. Smiley, regizorul spectacolului – Stefan Haves, artiști, acrobați și coregrafi ai Circului Globus fac parte din juriul care va decide cine va urca pe scena FestiGal pe 1 si 2 Decembrie.

”Sunt mându să fac parte din cel mai amplu și complet spectacol care a avut loc vreodată în România. Am lucrat cu mari nume ale scenei internaționale, cea mai importantă fiind colaborarea cu Cirque du Soleil, iar acum pentru prima dată în activitatea mea, am șansa să aduc pe scenă oameni simpli, foarte talentați, dar total necunoscuți. Până la urmă, în asta consta măiestria unui profesionist, să descopere talente. Așadar, vă aștept la preselecție. Vino și demonstrează-ți talentul iar eu, alături de echipa FestiGal, te ajutăm să-ţi urmezi visul!”, a declarat Stefan Haves, regizorul spectacolului FestiGal.

FestiGal este un spectacol total, în premieră absolută în România, care aduce pe aceeași scenă cele mai iubite supervedete din lumea muzicii de la noi din țară, elemente de teatru, musical, circ și improvizație, dansatori și acrobați. Evenimentul va avea loc la Sala Polivalentă din Capitală, în zilele de 1 și 2 decembrie 2016. Printre vedetele care și-au anunțat prezența la eveniment se numară Elena Gheorghe, Feli, Sore, Lora, băieții de la SHOT și, bineînțeles, Smiley în dublă calitate, aceea de interpret și co-producător al evenimentului FestiGal.

Biletele au fost puse în vânzare în rețeaua Eventim, iar prețul unui bilet pornește de la 50 de lei. Spectacolul este susținut de Pro TV și Kiss FM,  în calitate de parteneri media.

Parteneri: Carrefour România, TurkishAirlines, Asociația Telefonul Copilului, Primăria Municipiului București, Guvernul României prin Ministerul Tineretului și Sportului și Circul & Variete Globus. Muzica este oferită de HaHaHa  Production.

Informații despre eveniment găsiți pe site-ul oficial www.festigal.ro, dar și pagina de Facebook Facebook.com/festigalromania.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *