free download 78 travel guides written by experts

Ai nevoie de VPS de ultima generatie? Apeleaza la Hostico.ro pentru a achizitiona VPS cu medii de stocare SSD sau HDD gazduite in Romania

Mediul online a devenit mediul in care din ce in ce mai multe firme isi desfasoara activitatea. Fie ca este vorba despre un magazin online, blog, sau site de prezentare, mediul online este locul in care trebuie sa existi daca doresti sa performezi in domeniul de activitate in care desfasori activitatea. Pentru a putea detine un site in mediul online este necesara apelarea la serviciul de gazduire oferit de catre o firma specializata in acest sens.

In momentul de fata exista mai multe firme care ofera serviciul de gazduire motiv pentru care alegerea trebuie realizata cu mare atentie. Pentru buna functionare a site-ului este foarte important sa fie alese cele mai bune servicii. https://hostico.ro/ este in acest moment una dintre firmele care ofera serviciile necesare pentru ca un site sa functioneze la parametri ireprosabili. Prin intermediul acestei firme poti achizitiona un server virtual privat care sa ofere exact caracteristicile de care are nevoie site-ul pe care il detii. Pentru persoanele care nu stiu, un VPS (virtual private server), este o masina virtuala care iti ofera resursele de care ai nevoie pentru ca site-ul pe care il detii sa functioneze asa cum iti doresti.

site hosting

sursa foto

Avantajele oferite de catre achizitionarea unui server virtual privat de la Hostico

Pentru a putea beneficia de serviciul de hosting trebuie sa achizitionezi un server privat virtual. Acesta poate fi achizitionat prin intermediul celor de la hostico.ro. Pe langa faptul ca serverele private virtuale oferite de catre aceasta firma sunt prevazute cu medii de stocare SSD sau HDD gazduite in Romania, mai ofera si alte avantaje, principalele avantaje fiind urmatoarele:

  • Backup zilnic. Acesta se realizeaza automat, este criptat si se realizeaza fara a fi necesara plata unei sume de bani.
  • Resursele alocate server-ului ales sunt monitorizate non stop de catre specialistii care lucreaza in cadrul acestei firme pentru ca totul sa decurga ireprosabil din toate punctele de vedere.
  • Personalul firmei se va ocupa de tot ceea ce presupune instalarea, configurarea si securizarea server-ului virtual privat pe care tocmai l-ai achizitionat. Tot acest proces este oferit gratuit.
  • Beneficiezi de certificat SSL. Acesta este instalat automat in momentul in care ai ales serviciul de care ai nevoie si este oferit gratuit.
  • Pentru ca activitatea pe care o desfasori sa fie ferita de catre atacurile cibernetice, specialistii care lucreaza in cadrul hostico.ro ofera protectie DdoS. Si acest serviciu este oferit gratuit.
  • Nu in ultimul rand, posibilitatea de a putea configura VPS-ul dupa nevoile avute este un alt avantaj important oferit de catre aceasta firma. Beneficiind de aceasta optiune vei plati doar pentru cerintele de care tu ai nevoie. Nu mai plati in plus pentru resurse de care nu ai nevoie sau care nu iti sunt suficiente. Apeleaza la hostico.ro pentru a putea sa configurezi serverul virtual privat de care ai nevoie.

Concluzii

Pentru ca server-ul virtual privat pe care tocmai l-ai achizitionat sa ofere resursele de care are nevoie site-ul pe care il detii este necesar ca acesta sa fie configurat in functie de nevoile pe care le are site-ul pe care il detii. O astfel de situatie este posibila prin apelarea la serviciile oferite de catre specialistii care lucreaza in cadrul firmei Hostico.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *