Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Ai nevoie de un consilier in dragoste?

MTV îţi prezintă un weekend special sub semnul iubirii şi emisiunii“Wanna come in?”

Atmosfera de vară schimbă preferinţele telespectatorului. MTV se reorientează în ceea ce priveşte grila de vară, aducând în prim plan emisiuni distractive şi relaxante. Weekendul tematic “Wanna come in?” respectă această tendinţă aducându-vă în case două zile dedicate iubirii.

Vara a venit, cu căldură mare şi implicit cu vacanţă şi soare. Dacă nu ai încă cu cine să mergi la mare, sau vrei să îţi îmbunătăţeşti calităţile de cuceritor, ar trebui să urmăreşti această emisiune.

Show-ul este difuzat de MTV U.K. din anul 2004, având încă de la lansare un succes deosebit. În ajutorul băieţilor aflaţi în dificultate va veni un consilier, care le va da indicaţii prin intermediul unei căşti. Acesta îi va învăţa ce trebuie să spună, ce trebuie să facă, pentru a nu se face de râs şi pentru a câştiga inima domnişoarelor cu care ies.

Pe lângă toate acestea, cei care apar în emisiune vor avea de dus la bun sfârşit câteva sarcini, contra-cronometru, pentru care vor primi în funcţie de reuşită, premii în bani.

Acest weekend va fi de două ori special, având în vedere că MTV International celebrează 25 de ani de la lansare. Din programul special nu vor lipsi nici Stylissimo, pentru că trebuie să fii mereu în pas cu moda, mai ales atunci când este vorba de o aniversare, Boiling Points, să vezi cât de repede te enervezi, sau Cribs care te invită în fastuoasele case aparţinând celebrităţilor.

Telespectatorii au toate motivele să nu se desprindă de ecranele televizoarelor în acest weekend aniversar. Distracţia va fi în toi, exact cum trebuie în mijlocul verii. Bucuraţi-vă de muzică şi de vară alături de MTV!

Bucuresti, 28.07.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *