free download 78 travel guides written by experts

Ai nevoie de finantare pentru afacerea ta online?

Vino la editia speciala Net Start-Up!

Daca ai o afacere online si ai nevoie de finantare pentru a o dezvolta, poti participa la competitia Net Start-Up, dedicata celor mai valoroase proiecte online. Un juriu specializat iti va analiza proiectul si daca prezentarea ta ii va convinge, poti castiga finantarea necesara proiectului tau. Termenul limita de inscriere este 29 mai.

Finala Net Start-Up va avea loc pe 4 iunie, in cadrul targului CERF si isi propune sa ofere oportunitati de finantare start-up-urilor din mediul online local. Antreprenorii care cauta finantare au ocazia de a-si prezenta proiectele in fata unei audiente specializate, formata din antreprenori cu experienta in mediul online, investitori, dezvoltatori, specialisti si consultanti online.

Cei interesati de aceasta oportunitate trebuie sa trimita la adresa andreea.hanganu@evensys.ro o descriere a proiectului pana pe data de 29 mai 2009. Finalistii vor fi anuntati cel mai tarziu pe data de 1 iunie 2009.

Finala va reuni cele mai bune 10 proiecte inscrise in competitie, care se vor lupta pentru a atrage de partea lor juriul.

Competitia va fi jurizata de specialisti, consultanti, antreprenori din mediul online romanesc.

Net Start-Up este cea mai importanta competitie dedicata start-up-urilor din mediul online local si a ajuns anul acesta la a treia editie. Competitia isi propune sa sprijine initiativele de antreprenoriat locale, contribuind la dezvoltarea comunitatii de business locale prin proiecte de valoare.

Mai multe informatii despre competitie si procedura de inregistrare sunt disponibile la adresa //www.technology-forum.ro/netstartup.php

Bucuresti, 25.05.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *