free download 78 travel guides written by experts

Ai grija ce poftesti, de la Del Arte de toate primesti!

O noua aplicatie pentru amatorii de mancare gustoasa este disponibila de acum, aducand deliciile culinare aproape cu o atingere de ecran.

Del Arte are peste 180 de feluri de mancare, un meniu complet si delicios pe care il regasiti integral in aplicatia DelArte Catering Bucuresti, disponibila atat pentru iOS cat si pentru Android. Delarte Pizza, Pasta & Grill este o alegere ideala atat pentru un pranz la birou cat si pentru o seara relaxanta acasa.

"Exista cinci atuuri, cel putin, cu care Del Arte se poate lauda: prospetime, livrare rapida, costuri decente, promotii permanente si, nu in ultimul rand, placerea de a gati pentru clienti. Toate acestea fac din produsele Del Arte principala optiune pentru cei care vor sa manance ceva sanatos si delicios. Iar pentru ei am facut acest pas in plus si ne-am hotarat sa le oferim posibilitatea de a comanda rapid si foarte simplu, prin intermediul aplicatiei mobile, atat pentru acasa cat si la birou", a declarat Cornelia Lazar, project manager Ascend NetSolutions.

Aplicatia este disponibila atat pentru itunes, pentru iOS, la adresa https://itunes.apple.com/ro/app/delarte-catering-bucuresti/id562184693?mt=8&ign-mpt=uo%3D4cat si pe Google Play, pentru Android, accesand link-ul https://play.google.com/store/apps/details?id=ro.ascendnet.android.delarte.

Cu aplicatia Del Arte, realizata de catre Ascend Net Solutions, este atat de usor si rapid sa comanzi, oriunde ai fi, astfel incat sa nu iti bati capul decat cu alegerile culinare pe care le ai de facut.Lasati specialistii sa se ocupe de bucatarie, relaxati-va si bucurati-va de prospetimea produselor si de savoarea mancarii.

Bucuresti, 08.11.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *