Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Agora Group lanseaza noul site al revistei Digital Trends

Agora Group, o editură specializată cu experiență de peste 18 ani în industria IT&C, lansează astăzi noul site al revistei Digital Trends: www.digitaltrends.ro .

O sursă de inspirație pentru cunoscătorii și pasionații de gadget-uri, o platformă de comunicare și informare în domeniul business și IT&C, site-ul www.digitaltrends.ro vine cu o interfață modernă și user-friendly cu scopul de a facilita interacțiunea dintre cititori și redacție. Pentru a sprijini crearea unei comunități active în jurul subiectelor tratate în Digital Trends, sunt integrate și rețelele sociale ca mijloc de popularizare a conținutului și generare a dezbaterilor în jurul acestuia.

Vizitatorii pot afla noutăți din domeniile business și IT&C citind articolele din secțiunile: News, Trends, Talks, Products, Software, Eco, Guide, Test. În plus, toate edițiile revistei pot fi citite în format digital, în secţiunea Galerie.

„Lansarea site-ului www.digitaltrends.ro face parte din strategia noastră de repoziționare a tuturor produselor noastre în mediul on-line. Nu demult am lansat și situl www.ittrends.ro și până la sfârșitul verii vom relansa și www.agora.ro ca portal on-line pentru toți cei interesați de noile produse, noile tehnologii, evenimentele și oamenii care contează în domeniul IT&C”, declară Romulus Maier, Managing Partner Agora Group.

Site-ul a fost realizat de către compania Zitec și se bazează pe platforma WordPress. „digitaltrends.ro este al doilea proiect realizat de Zitec pentru Grupul Agora, fiind cu siguranță o publicație pe care o voi citi în mod constant” a declarat Alexandru Lăpușan, CEO & Founding Partner Zitec.

Bucuresti, 02.08.2010

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *