free download 78 travel guides written by experts

Agile Tour revine la Bucuresti

Agora Group, o editura specializata cu experienta de peste 19 ani in industria IT&C, impreuna cu 3 Pro-Lab Consulting, o companie de consultanta pentru imbunatatirea proceselor de dezvoltare software, anunta organizarea celei de-a doua editii a conferintei Agile Tour din Romania. Evenimentul va avea loc pe 26 octombrie 2012 la Hotelul Intercontinental din Bucuresti, sala Rapsodia, incepand cu ora 8.30.

“Incepand cu 2011, Bucurestiul a intrat in compania selecta a peste 80 de orase din intreaga lume unde conferinta Agile Tour este primita cu interes deosebit. Ca organizatori suntem bucurosi sa descoperim ca pentru semnificativ de multe companii din Romania „Agile” nu mai este doar un „buzzword”. Pentru 2012 am pregatit un program deosebit de atractiv“, spune Nicolae Giurescu, Manager 3 Pro-Lab Consulting.

Conferinta se adreseaza managerilor de proiect, analistilor de afaceri, dezvoltatorilor, directorilor, antreprenorilor, instructorilor, studentilor, profesorilor universitari si tuturor celor interesati de Agile.

Cei prezenti la eveniment vor afla despre cele mai noi tendinte in dezvoltarea de solutii Agile, vor avea ocazia sa invete din experienta speakerilor de peste hotare, sa cunoasca contribuitorii locali la miscarea Agile, sa intre in contact si sa impartaseasca opinii cu profesionisti Agile de pretutindeni.

Accesul se face pe baza biletelor puse in vanzare pe site-ul www.agora.ro si se acorda discount-uri speciale pentru grupuri mai mari de 5 persoane inscrise din partea aceleiasi companii. Mai multe detalii despre eveniment puteti afla la //www.agora.ro/conferinta/agile-tour-bucharest-2012#intro.

Evenimentul este promovat cu ajutorul partenerilor media: Ziare.com, HIT.ro, Business24.ro, IT Trends, Digital Trends, AgoraNews, MediaLook, mediaIQ, PRwave si PRwave Directory. Alti parteneri: Indaco Systems, iNES, DigiSign, ARIES, ANIS, BVMW, CIO Council, Byblos.

Bucuresti, 03.10.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *