free download 78 travel guides written by experts

AGERPRES raspunde comportamentului neprofesionist manifestat de catre un jurnalist

Agenţia Naţională de Presă AGERPRES îşi exprimă regretul cu privire la încălcarea eticii şi deontologiei profesionale de către un membru al conducerii Mediafax. Acesta a făcut public, pe reţeaua de socializare Facebook, conţinutul unei ştiri AGERPRES aflată în fluxul de ştiri dedicat abonaţilor, flux care în mod normal este achiziţionat contra cost de către clienţii Agenţiei.

AGERPRES, ca instituţie cu un rol important în susţinerea şi promovarea corectitudinii în mass-media, susţine încetarea acestor practici ce contravin Codului Deontologic al jurnalistului. Preluarea şi difuzarea unor materiale de presă asupra cărora nu există drepturi nu reprezintă în niciun caz o modalitate de a ne arăta respectul faţă de munca altor colegi din presă. Respectarea profesiei, a colegilor, cât şi a efortului depus de către aceştia în activitatea întreprinsă este o condiţie de bază pentru evoluţia nepătată a mass-media româneşti.

În speranţa că astfel de evenimente negative nu vor mai apărea, AGERPRES îşi rezervă dreptul de a semnala orice abateri de la normele în vigoare şi invită Mediafax să îşi manifeste interesul pentru materialele de presă furnizate de Agenţia Naţională de Presă AGERPRES, prin achiziţionarea unui abonament la fluxurile noastre de ştiri (contact: marketing@agerpres.ro).

Bucuresti, 12.05.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *