free download 78 travel guides written by experts

AGERPRES lanseaza un flux public gratuit

Agenția Națională de Presă AGERPRES lansează marți, 8 decembrie 2015, un flux public ce se adresează tuturor publicațiilor care doresc să acceseze în mod gratuit cele mai importante știri ale momentului din domeniile: politică, economie, justiție, social, sci&tech, sănătate, externe, cultură, mediu, sport, lifestyle, documentare.

AGERPRES îşi continuă misiunea de a informa prompt şi obiectiv, astfel oferind presei din România posibilitatea de a se conecta în permanenţă la ştiri şi materiale jurnalistice de calitate.

„Agenţia Naţională de Presă vine în ajutorul mass-media din România, într-un moment dificil pentru colegii noştri, oferind gratuit o parte din fluxul său de ştiri. Suntem conştienţi că rolul AGERPRES este şi acela de a sprijini presa privată, pe cât posibil, în scopul final de a îmbunătăţi nivelul de informare publică”, a declarat directorul general al AGERPRES, Alexandru Giboi.

Totodată, reamintim că în noiembrie 2005, Clubul Român de Presă a emis un comunicat conform căruia „preluarea fără cost a unor materiale de presă se poate realiza doar în limita a 500 de semne, dar fără a depăși jumătate din articolul sau știrea în cauză […]. În mod obligatoriu, în aceste cazuri, trebuie citată sursa informației”.

Pentru a vă abona la fluxul public gratuit, puteți contacta Direcția Marketing la adresa de e-mail: marketing@agerpres.ro, pentru a vă fi generate numele de utilizator și parola necesare accesării fluxului.

Bucuresti, 08.12.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *