free download 78 travel guides written by experts

AGERPRES lanseaza noua interfata pentru clienti

AgerpressAgenţia Naţională de Presă AGERPRES, menţinându-şi dedicarea pentru îmbunătăţirea constantă a serviciilor pe care le oferă partenerilor săi, lansează noua interfaţă web pentru abonaţi. Interfaţa nouă conţine două secţiuni, una ce se adresează clienţilor fluxurilor de ştiri ale Agenţiei, iar cealaltă pentru clienţii serviciilor de monitorizare de presă. Astfel, în ceea ce priveşte fluxurile de ştiri, abonaţii noştri au posibilitatea de a căuta mult mai rapid şi mai eficient ştirile AGERPRES de care au nevoie. Noua interfaţă are un design simplu, orientat spre nevoile partenerilor noştri. Îmbunătaţirea motorului de căutare, notificările în timp real sau avantajul de a exporta ştirile în format PDF sunt doar câteva din noile oportunităţi pe care le punem la dispoziţia clienţilor.

De asemenea, site-ul oferă accesul către aplicaţia AGERPRES Mobile, care permite utilizatorilor vizualizarea fluxului de ştiri de pe telefon şi tabletă, dar şi selectarea personalizată a perioadei de refresh al fluxului de ştiri.

agerpress interfata clienti

Noua interfaţă pentru clienţii fluxurilor de ştiri ale AGERPRES vine după lansarea noii interfeţe pentru clienţii serviciilor de monitorizare de presă ale Agenţiei. Dintre avantajele acestora, recunoscute deja pe piaţă*, menţionăm: servicii de monitorizare ce pot fi accesate de pe telefonul mobil sau tabletă, generarea unor rapoarte/statistici şi grafice folosind combinaţii multiple (numărul total de referiri, distribuţia pe tipuri de presă, categoriile monitorizate, aprecierea informaţiei, top surse monitorizate). De asemenea, noua platformă oferă posibilitatea de căutare rapidă, utilizând filtrele de perioadă, sursă, categorie sau canal media (presa centrală, locală, radio, tv, online etc).

Pentru a deveni abonat al fluxurilor de ştiri, al serviciilor de monitorizare de presă sau pentru a cumpăra spaţiu publicitar pe www.agerpres.ro, puteţi contacta Direcţia Marketing la adresa de e-mail marketing@agerpres.ro sau la numărul de telefon 021.207.61.02.

*Conform estimărilor proprii, veniturile AGERPRES obţinute din vânzarea de fluxuri de ştiri şi servicii de monitorizare de presă au crescut cu 7% în perioada ianuarie – septembrie 2014, faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

Bucuresti, 03.10.2014

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *