free download 78 travel guides written by experts

AGERPRES a sustinut cursuri de jurnalism in Italia

O echipă de profesionişti ai AGERPRES a susţinut în perioada 15-18 iunie 2014 cursuri de jurnalism pentru redacţia Emigrantul, publicaţie a comunităţii de români din Italia.

Agenția Națională de Presă AGERPRES a desfăşurat acest proiect în baza unui parteneriat pe care îl are cu publicaţia Emigrantul. Astfel, Andreea Rotaru – Director General-Adjunct, Mihaela Pană – Social Media Manager și Răzvan Chiriță – Redactor Şef Adjunct al Redactiei Foto-Video-Multimedia, au împărtăşit cunoştinţe şi experienţe profesionale, timp de patru zile, colegilor de breaslă din Roma, de la redacţia Emigrantul.

Trainingul interactiv a conţinut pe lângă noţiuni tehnice şi informaţii de specialitate, trucuri, dar şi exemple aplicate, acest lucru ajutând echipa din Italia să capete o nouă viziune asupra mediei, atât din punct de vedere ediorial, cât şi din perspectiva promovării conţinutului de presă cu ajutorul platformelor sociale.

„A fost o experiență consistentă, care a dat curaj colectivului ziarului nostru. Mulțumim pe această cale AGERPRES pentru interes și implicare”, au declarat cei din Redacţia Emigrantul, în urma cursului.

Emigrantul este o publicaţie independentă a asociaţiei socio-culturale „Emigrantul” Roma – Italia.

Bucuresti, 20.06.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *