free download 78 travel guides written by experts

AGERPRES a lansat proiectul “UPDATE ROMANIA”

Agenţia Naţională de Presă AGERPRES a lansat proiectul editorial ”UPDATE ROMANIA”, realizat în parteneriat cu Liga Studenţilor Români din Străinătate.

La începutul fiecărei săptămâni, prin intermediul fluxului de ştiri al AGERPRES şi al site-ului public: //www.agerpres.ro/update-romania, veţi face cunoştinţă cu tineri din întreaga lume, cu mari performanţe în domeniile lor de activitate.

Manuela Mot, consultant la Banca Mondială pe probleme de eficienţă energetică, şi Andrei Sorin-Ilie, tânărul care studiază neuroştiinţele la Oxford, sunt cei doi români care care deschid acest proiect editorial al AGERPRES.

”Între 2002 şi 2004 am studiat un master în Ştiinţe Politice la Jawaharlal Nehru University în New Delhi, unde am fost bursieră a Guvernului indian printr-un exchange program, finanţat de Indian Council for Cultural Relations. Absolventă de Ştiinţe Politice în România, master-ul în India a venit ca o continuare logică a ceea ce începusem să studiez deja”, îşi aminteşte Manuela Mot.

La rândul său, Andrei Sorin-Ilie, ne povesteşte despre cum a intrat în contact pentru prima dată cu activitatea de cercetare: ”Nu ştiam ce înseamnă activitatea de cercetare, însă mi s-a părut interesant şi în urma interviului am fost ales să fac parte din grupul coordonat de profesorul Leon Zăgrean la Catedra de Fiziologie. Ulterior, pe parcursul celor 6 ani de medicină, am petrecut mare parte a timpului liber lucrând în laboratorul din București, unde am intrat prima dată în contact și cu cercetarea din afară lucrând cu dr. Mihai Moldovan de la Universitatea din Copenhaga”.

Proiectul va continua şi cu alţi tineri de succes, foşti sau actuali membri ai Ligii Studenţilor Români din Străinătate, care fac #UpdateRomania oriunde s-ar afla.

Bucuresti, 25.05.2014

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *