Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

AGERPRES a lansat fluxul gratuit de știri ALEGERI PARLAMENTARE 2016

AGERPRES a lansat vineri, 11 noiembrie, fluxul special de știri ALEGERI PARLAMENTARE 2016.

Fluxul va cuprinde știri, interviuri și reportaje, dar și biografii, cronologii și documentare legate de procesul de alegere a viitorilor membri ai Camerei Deputaților și Senatului, desfășurarea campaniei electorale și derularea scrutinului.

Redactorii AGERPRES vor realiza interviuri cu primii candidați aflați pe listele electorale ale formațiunilor politice de la nivelul județelor, precum și interviuri cu liderii partidelor politice de la nivel central. Totodată, fluxul special va include o selecție a celor mai relevante articole de presă apărute în media din străinătate referitoare la alegerile din România.

De asemenea, Agenția Națională de Presă va difuza atât fotografii de presă, cât și materiale video pentru ilustrarea informațiilor legate de procesul de alegere a viitorilor membri ai Parlamentului.

Fluxul se adresează presei și tuturor celor interesați de alegerile parlamentare din anul 2016 și poate fi accesat gratuit pe site-ul public www.agerpres.ro. Cele mai importante materiale vor putea fi accesate și din paginile de engleză și maghiară ale site-ului.

Hashtagurile la care pot fi urmărite știrile legate de alegerile parlamentare sunt #Parlamentare2016 pentru paginile de Facebook ale AGERPRES, în limba română, și #PE2016, pentru pagina de Facebook a AGERPRES în limba engleză.

Din 2007, AGERPRES a lansat fluxuri tematice gratuite dedicate celor mai importante evenimente interne și internaționale, prin asumarea misiunii sale de informare publică, în cadrul general al asigurării dreptului la informare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *