celula de arta octombrie

Agenții 00 aleg Nokia 8.3 5G în noul film No Time To Die

Actrița britanică, Lashana Lynch, care joacă rolul agentului 00 în cel de al 25-lea film din seria James Bond, No Time To Die, a participat la o sesiune foto realizată cu telefonul, înainte de lansarea blockbuster-ului.

Ben Maclean, cunoscut pe social media pentru fotografiile sale realizate cu telefonul, a realizat o sesiune foto cu Nokia 8.3 5G, primul telefon 5G¹ cu acoperire globală și partener oficial al filmului No Time To Die, disponibil în cinematografe începând cu luna noiembrie.

Lashana pozează în postura agentului 00 Nomi, într-o sesiune foto inspirată de seria Bond, realizată în cadrul Pinewood Studios, alături de un Aston Martin DBS Superleggera și o motocicletă Triumph Thruxton RS. De asemenea, pentru sesiunea foto au fost utilizate efecte speciale precum fumul și o platformă suspendată de peste 9m înălțime folosită pentru a capta fotografia perfectă.

Sesiunea foto epică 00 marchează lansarea oficială a Nokia 8.3 5G la nivel global. „Singurul gadget de care vei avea nevoie” dispune de patru camere, care permit fotografii de 64MP, filmări 4K și efecte cinematice ZEISS.

Nokia_Lashana Lynch

„Era în care trăim implică și faptul că avem acces la cele mai noi gadget-uri. Este fascinant ce pot realiza smartphone-urile în ziua de azi. Mă bucur să dezvălui acest nou smartphone în așteptarea lansării oficiale a No Time To Die. Nokia 8.3 5G este dovada că gadget-urile Bond sunt mereu cu un pas înainte.”, a declarat Lashana Lynch, care joacă rolul agentului 00 Nomi, în No Time To Die.

„Nokia 8.3 5G este partenerul oficial de telefonie pentru cel de al 25-lea film din seria Bond, No Time To Die, și am vrut să marcăm lansarea sa oficială cu ceva cu adevărat epic. Un agent 00, automobile 00, motociclete 00, o scenă de 743 m2 în cadrul Pinewood Studios și un specialist în fotografii cu telefonul care a surprins fiecare detaliu cu Nokia 8.3 5G au fost elementele perfecte pentru a demonstra abilitățile acestui nou smartphone. Nokia 8.3 5G este singurul gadget de care vei avea nevoie.”, a declarat Florian Seiche, CEO HMD Global, producătorul telefoanelor Nokia.

Nokia 8.3 5G este primul telefon 5G cu acoperire globală și dispune de funcții precum o cameră cvadruplă PureView cu optică ZEISS. Telefonul introduce funcția de fotografie și editare ZEISS Cinema, pentru filmări extraordinare chiar și cu lumină redusă, cu OZO audio, încurajând creativitatea fără limite. Mai mult, testele arată că Nokia 8.3 5G atinge viteze cu 15% mai rapide decât alte smartphone-uri 5G din aceeași categorie.²

Un tutorial pentru realizarea fotografiilor cu telefonul va fi distribuit pe pagina de YouTube a fotografului Ben Maclean.

Materiale din culisele celei mai epice sesiuni foto cu telefonul alături de agent 00 Lashana Lynch sunt disponibile aici:

Urmăriți lansarea noului capitol din povestea telefoanelor Nokia pe Nokia Mobile YouTube și Nokia Mobile Facebook Page, astăzi la 18:00 și aveți șansa să câștigați un telefon Nokia 8.3 5G dacă ghiciți modul foto indicat pentru sesiunile foto nocturne.

¹ Acoperirea 5G este limitată și există posibilitatea ca anumiți operatori să nu ofere acest serviciu. Vitezele depind în funcție de rețea și alți factori.
² Teste de viteză realizate în Finlanda, de către Ookla, în condiții similare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *