Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Agentia Vreau Bilet – drept la replica

Ca urmare, a comunicatului de presa intitulat “AG Weinberger se disociaza de agentia VreauBilet.ro” emis de catre Streetwise PR , Agentia VreauBilet face urmatoarele precizari si se opune informatiilor compromitatoare la adresa ei si ale societatilor derivate acesteia.

Desi, intre Agentia VreauBilet si chitaristul AG Weinberger nu a existat un contract de colaborare, mentionam ca aceasta a contribuit semnificativ la promovarea imaginii artistului si s-a implicat activ in organizarea evenimentelor muzicale ale carui protagonist a fost insusi chitaristul AG Weinberger.

Referitor la declaratia artistului cu privire la organizarea turneului national, mentionam ca din cele 7 orase programate initial, au avut loc reprezentatii ce s-au desfasurate in cluburi adecvate genului muzical, case de cultura sau sali de teatru in 5 orase insumand un numar total de 187 spectatori. Costurile pentru organizarea prestatiilor (cazare, inchirierea salilor, aparatura tehnica folosita partial, etc) au fost in valoare de peste 27.000 lei, si au fost suportate integral de catre Agentia VreauBilet. Pierderile si ineficienta acestui proiect a condus la suspendarea celorlalte 2 concerte si a determinat refuzul categoric de a mai continua a fi sponsor al acestui chitarist.

Regretam faptul ca artistul a ales calea neloiala de a-si exprima nemultumirile prin intermediul unui comunicat de presa ce atrage dupa sine prejudicii Agentiei Vreau Bilet recunoscuta si apreciata atat pentru promovarea valorilor autohtone cat si pentru organizarea celor mai importante evenimente muzicale din Romania. Considerand ca am avut un aport semnificativ in dezvaluirea identitatii artistului AG Weinberger, speram ca acuzatiile aduse Agentiei sa fie retrase odata cu prezentul comunicat , altfel vom fi indreptatiti sa apelam competenta instantelor de judecata.

Bucuresti, 18.11.2009

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *