free download 78 travel guides written by experts

Agentia Sister intra pe piata de cosmetice

Agentia de publicitate Sister lanseaza cea mai noua campanie pentru Oriflame Romania, cu Andreea Raicu intr-o ipostaza stralucitoare. Este vorba despre lansarea noului produs-vedeta, parfumul VIP Night, al celebrei companii de origine suedeza.

Spotul TV te introduce in universul parfumului VIP Night, sau mai precis, in starea de spirit care il defineste. Totul pulseaza in jurul pregatirii pentru o seara stralucitoare. In jurul acelui moment in care femeia arunca o ultima privire in oglinda si viseaza sa fie pentru o seara in centrul atentiei tuturor. Sa fie VIP pentru cei din jur, pentru ea insasi, pentru el, pentru intreg universul ei.

“Parfumurile, hainele, tot ce tine de moda si stil in general nu se promoveaza dupa regulile publicitatii clasice. Aici, comunicarea este gandita si arata altfel. Mesajele se transmit mai subtil, adesea pur si simplu printr-o stare. In Romania, publicitatea pentru parfumuri nu are inca o scoala si o traditie. Asa ca un proiect ca VIP Night este o proba de maturitate pentru orice comunicator. Dar agentia Sister dovedeste ca se poate reinventa cu usurinta chiar si intr-un domeniu greu de cuprins in regulile clasice, asa cum este al nostru”, spune Ştefania Marian, Marketing Director Oriflame.

Alexandra Tinjala declara ca proiectul este o sursa de energie pentru Sister.

„Sister este o agentie cu aproape noua ani in spate. Dupa ce ai trecut prin mai multe etape ale evolutiei profesionale si personale, incepi sa-ti tragi seva si din alte lucruri. Din provocari surprinzatoare, din placerea lucrului facut bine, dar facut si un pic diferit – acestea creeaza combustibilul cu care se alimenteaza entuziasmul unei echipe mature. Le multumim celor de la Oriflame pentru aceasta oportunitate si pentru increderea pe care ne-au aratat-o. Pentru Sister acest parteneriat ramane un privilegiu.”

Spotul o are in centrul atentiei pe Andreea Raicu, o prezenta eleganta si rafinata. Aceasta campanie este doar primul pas al unei colaborari de lunga durata intre Oriflame si Andreea.

Echipa care a contribuit la realizarea proiectului:
Oriflame Romania: Stefania Marian & Denisa Marculescu
Sister: Alexandra Tinjala & Nicoleta Pena
Regizor: Bogdan (Hypno) Moldoveanu
Casa de productie: Multimedia Est
Muzica: Marius Lefterache

https://www.youtube.com/watch?v=_wa_mSSJVX0

Bucuresti, 11.12.2013
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *