free download 78 travel guides written by experts

Agentia NO SURPRISES intampina primavara

cu hainute noi si decoruri speciale
  
In urma cu doua luni va prezentam un nou colaborator, artist plastic, care a intrat in casa No Surprises, acum vrem sa va facem curiosi cu serviciile oferite de noul departament de Decorari Speciale: va doriti ca personajele din desenele animate, din filme, sa prinda viata pe peretii dormitorului copilului tau? Nimic mai simplu. Noi iti putem aduce in casa o parte din magia copilariei umpland de culoare si fantezie peretii camerei copilului tau astfel incat fiecare dimineata sa ii fie plina de culoare iar noptea plina de visare cu personaje precum Alba ca Zapada, Spiderman, Scooby Doo …
Sau va doriti izvoarele din munti? Totul este posibil. Vi le putem aduce sub forma unor fantani arteziene care sa se incadreze cu arhitectura si designul gradinii … aducand racoarea muntilor intr-o zi torida de vara.

Pana si biroul tau poate fi o oaza de liniste, te poti relaxa intr-un hamac, balansoar, sau un colt verde…in aceasta lume a stresului.  Mobila special creata pentru birourile companiei tale, cu plante strategic amplasate pentru a crea lumina,  este o conditie pentru a munci cu placere si pentru a da randament la birou. Asta inseamna, desigur, frunti descretite si comunicare, implicit un bun randament al companiei.

Spatiile in care locuiesti, lucrezi sau in care se petrec evenimentele importante din viata ta spun ceva despre tine. Ele trebuie sa fie in acelasi timp elegante, confortabile si functionale. Este primavara, soare, culoare si lumina toate pot ajunge in casa, sediul dumneavoastra cu ajutorul nostru! Este suficient sa aruncati o privire la portofoliul nostru de pe site-ul www.nosurprises.ro ca sa fiti convinsi ca specialistii nostri vor face pentru dumneavostra alegerile care vi se potrivesc si care pun cel mai bine in valoare spatiul pe care doriti sa il decorati.

Serviciile departamentului de Decorari speciale sunt variate si acopera diverse tipuri de nevoi: de la decoratiuni interioare la cele exterioare, jocuri de lumini, aranjamente florale. Nu trebuie decat sa ne spuneti ce doriti si vom avea grija sa va respectam dorintele.

Bucuresti, 4.04.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *