metalshow

Agentia Nationala a Functionarilor Publici are un nou sediu

Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici vă informează că începând cu data de 18 decembrie 2009 îşi desfăşoară activitatea la sediul din strada Eforie, nr. 5, sector 5, Bucureşti (fostul sediu INA).

Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici s-a reorganizat prin Hotărârea de Guvern nr. 1373/ 2009 potrivit Legii nr. 329/2009 privind reorganizarea unor autorităţi şi instituţii publice, raţionalizarea cheltuielilor publice, susţinerea mediului de afaceri şi respectarea acordurilor-cadru cu Comisia Europeană şi Fondul Monetar Internaţional şi în completarea Hotărârii Guvernului nr. 1.000/2006 privind organizarea şi funcţionarea Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici. Potrivit acestei hotărâri, ANFP a capătat atribuţii şi în domeniul formării profesionale a personalului din administraţia publică.

Modalităţile de reorganizare privesc desfiinţarea prin comasare prin absorbţie a Institutului Naţional de Administraţie prin preluarea activităţii de către o direcţie nouă în cadrul ANFP. Totodată, în subordinea ANFP se organizează şi funcţionează centrele regionale de formare continuă pentru administraţia publică locală, ca instituţii publice cu personalitate juridică. Cele 8 centre regionale (Bucureşti, Craiova, Călăraşi, Iaşi, Cluj-Napoca, Sibiu, Constanţa, Timişoara) se organizează la nivel de direcţie, fiind conduse de către un director, angajat prin concurs în condiţiile legii.

Direcţia de Comunicare şi Relaţii Internaţionale poate fi contactată la telefoanele: 0372179180 şi 021/3145056 interior 16100, etaj 6, camerele 609-614.

Preşedintele ANFP  urează funcţionarilor publici „Sărbători fericite!”

Crăciunul reprezintă pentru toţi creştinii una dintre cele mai importante sărbători, fiind un moment de linişte sufletească şi de apropiere de familie.
Cu acest prilej, preşedintele Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici, domnul Andras Szakal adresează „Sărbători fericite!” tuturor funcţionarilor publici care au un aport semnificativ la consolidarea funcţiei publice şi la imaginea corpului funcţionarilor publici.

„Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici doreşte să vă asigure că va continua să lupte pentru drepturile funcţionarilor publici, sprijinindu-i  pe cei care respectă legea. Vom încuraja promovarea proiectelor de succes şi a bunelor practici de la nivelul autorităţilor şi instituţiilor publice din sistemul administrativ românesc. ANFP apreciază rolul pe care îl au funcţionarii publici în punerea în aplicare a legii şi a actelor normative şi în susţinerea deciziilor autorităţilor şi instituţiilor publice.  Cu ocazia sfintelor sărbători de Crăciun vă doresc pace în suflete, bucurie în inimi şi speranţa de mai bine în Noul An!”, a transmis Andras Szakal funcţionarilor publici din România.

Bucuresti, 24.12.2009

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *