free download 78 travel guides written by experts

Agentia Draftfcb si Asociatia Generatia Verde – parteneriat pentru proiecte de mediu

Agentia Draftfcb anunta inceputul unui parteneriat cu Asociatia Generatia Verde, parteneriat care are drept scop continuarea campaniei nationale “Amprenta de Carbon – Afla cat risipesti din viitorul tau”.

Campania Nationala „Amprenta de Carbon – Afla cat risipesti din viitorul tau” reprezinta un pas in lupta cu Schimbarile Climatice. Asociatia Generatia Verde, dupa luni de cercetare, a implementat o aplicatie online prin intermediul careia ne putem face o imagine asupra impactului pe care il avem ca indivizi asupra planetei. Astfel, primul calculator de emisii de CO2 din Romania ne ofera ocazia sa vedem cat poluam, acesta fiind un prim pas pe care celelalte state civilizate l-au facut in  lupta impotriva incalzirii globale.

Plecand de la campania care se deruleaza in acest moment, Agentia Draftfcb a hotarat sa sprijine proiectele Asociatiei Generatia Verde, atat prin dezvoltarea la nivel creativ al campaniiilor din anul 2010, cat si prin actiunile de promovare si organizare de evenimente.

Presedintele Asociatiei Generatia Verde, Serban Miron Copot, desemnat Ambasador al Schimbarilor Climatice pe Romania de catre Comisia Europeana si reprezentantul Campaniei Play to Stop – Europe for Climate declara: “Am gasit in echipa de la Draftfcb partenerii cu care in 2010 vrem sa spunem mai multe despre schimbarile climatice, vrem sa ajungem cu mesajul nostru la cat mai multi oameni si sa ii determinam sa actioneze inainte si dupa conferinta de la Copenhaga.”

Climate Change Conference va avea loc la Copenhaga in perioada 7-18 decembrie si este cel mai asteptat eveniment de mediu al anului.
“Copenhaga inseamna speranta”, a mai declarat Serban Copot. “Speram ca reprezentantii politici a celor 192 de state participante la acest summit vor incheia un acord cu privire la schimbarile climatice. Schimbarile climatice exista, au devenit o realitate si reprezinta o problema atat pentru viitorul copiilor nostri cat si pentru viitorul nostru imediat. Nu dorim ca zapada de sarbatorile de iarna sa devina o dulce amintire.”

Dragos Radulescu, Creative Director Draftfcb: “Din punct de vedere creativ, aceasta colaborare inseamna mai mult decit intrarea in legalitate a unor lucrari ce au ca scop principal schimbarea perceptiei unui manunchi de oameni ce jurizeaza in festivalurile de publicitate.  Incalzirea globala e o problema reala. Si ne dorim mai mult decit un vot "like this" pe retele sociale.  Trebuie constientizata in mod real problema. Chiar nu e de bon ton "sa o arzi eco”. Si se pare ca o sa ne "ardem"…

Pentru a va calcula amprenta de CO2 vizitati:

//www.generatiaverde.ro/

Bucuresti, 03.12.2009

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *