metalshow

Agentia DRAFTFCB primeste certificarea Sistemului de Management al Calitatii ISO 9001

Agentia de publicitate DRAFTFCB a primit certificarea SR EN ISO 9001:2008 in urma implementarii, incepand din luna aprilie, a Sistemului de Management al Calitatii. Certificarea este un garant al calitatii serviciilor si al competitivitatii preturilor oferite de DRAFTFCB in relatia cu furnizorii si clientii.

Incepand din luna aprilie, managementul DRAFTFCB s-a angajat sa depuna toate eforturile necesare pentru definirea si implementarea unor politicii coerente si convergente în domeniul calitătii. In acest sens, au fost stabilite obiective generale în domeniul calităţii pentru care sunt alocate resursele corespunzatoare, in conformitate cu cerintele standardului SR EN ISO 9001:2008.

Procesul de insusire a cerintelor SMC a inclus mai multe etape, incepand cu documentarea si continuand cu  implementarea documentelor de specialitate si a normelor Sistemului de Management al Calitatii. Esentiala a fost constientizarea si instruirea angajatilor DRAFTFCB cu privire la regulile de buna practica. Cerintele SMC includ, de asemenea, punerea accentului pe managementul participativ, delegarea responsabilitatii si autoritatii la toate nivelurile, alocarea optima a resurselor umane si materiale. Alte aspecte tin de asigurarea unui mediu de lucru adecvat, prin mentinerea unor conditii optime si de instruirea periodica a personalului, astfel incat acesta sa constientizeze cerintele SMC.

«In obtinerea certificarii ISO 9001 a fost antrenata intreaga echipa DRAFTFCB, care a constientizat importanta alinierii la standardele SMC pentru a putea satisface asteptarile clientilor la un nivel bun si foarte bun, oferindu-le servicii si produse de cea mai inalta calitate » considera Bogdan Santea, President & CEO DRAFTFCB.

Certificarea SMC in conformitate cu cerintele SR EN ISO 9001:2008 a venit in urma intrunirii, de catre DRAFTFCB, a tuturor criteriilor de calitate a activitatii prestate. 

Bucuresti, 23.07.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *