free download 78 travel guides written by experts

Agentia CENTURY 21 Casa de Vis a ajuns la clientul cu numarul 100 in portofoliu

·    Agentia este functionala pe piata din Focsani de la sfarsitul lunii septembrie 2008, oferind servicii imobiliare la cele mai inalte standarde internationale.
·    In aceasta perioada peste 100 de clienti au apelat cu incredere la serviciile noastre, in medie peste 1 client / zi semnand cu noi un contract de colaborare. 100 de clienti nu se pot insela! ·    Site-ul www.c21casadevis.ro a primit peste 1.600 de vizitatori unici in perioada septembrie – decembrie 2008, cu aproape 20.000 de pagini vizualizate in total. Cu un record de 100 vizitatori/zi si deja un page rank de 3/10, site-ul www.c21casadevis.ro este probabil cel mai vizitat site de imobiliare din Vrancea.

Compania noastra, CENTURY 21 Casa de Vis, face parte din cea mai puternica retea de agentii imobiliare din intreaga lume. Century 21 Real Estate LLC este francizorul nr 1 in lume in imobiliare, cuprinzand in prezent peste 8900 de agentii detinute si administrate independent, cu 146.000 de brokeri si agenti in peste 64 de tari si teritorii.
    
CENTURY 21 Casa de Vis – agentie imobiliara cu sediul in Focsani, Vrancea – ofera servicii de calitate bazate pe profesionalism si experienta, dorind sa reprezinte pentru dumneavoastra un partener de incredere in efectuarea tranzactiilor si investitiilor imobiliare.
 Agentii nostrii au un inalt nivel de pregatire profesionala recunoscuta pe plan international, in urmatoarele domenii:
– Evaluarea proprietatilor imobiliare si analiza pietei;
– Inspectia imobilelor;
– Drept imobiliar;
– Fiscalitate;
– Consultanta financiara si solutii de finantare/creditare;
– Solutii de asigurare pentru locuinte;
– Asistenta post tranzactie
 Aproximativ 2000 de imobile sunt tranzactionate zilnic prin intermediul birourilor CENTURY 21 din intreaga lume.
    
Aceste experiente ne invata cum sa continuam sa ne autodepasim in munca noastra si cum sa va satisfacem exigentele. Obiectivul nostru principal este de a va servi cat se poate de bine intr-un timp cat mai rapid. Puteti conta pe pe dedicatia si entuziasmul nostru.

Bucuresti, 29.12.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *