free download 78 travel guides written by experts

Agenta de digital Advanced Ideas formeaza un parteneriat cu iesenii de la Land of web (LOW)

Agenția de digital Advanced Ideas din București a încheiat un parteneriat strategic cu agenția Land of Web aflată la Iași. Cele doua agenţi formează astfel un hub digital care va genera creşterea şi dezvoltarea businessului, atât pe plan local, cât si regional.

Parteneriatul inițiat cu LoW are ca obiectiv principal consolidarea Advanced Ideas ca unul din jucătorii de top în piața de digital și urmărește poziţionarea în peisajul digital ca agenția de digital care oferă cea mai complexă gamă de servicii și produse digitale din zona de centru şi nord-est a ţării. Prin asocierea cu LOW, Advanced Ideas va genera și o creștere echipei, acest demers asigurând o eficiență sporită și un plus de know-how în relația cu clienții locali.

“Iașiul este unul dintre cele mai importante orase din zona de centru și nord-est a Romaniei pentru business-urile în software development, web design, digital media. Aici se regăsește o bază solidă de recrutare pentru angajatorii în căutare de programatori și se pot identifica hub-uri destinate profesioniștilor în IT și digital, precum cele două universități care ofera programe educaționale specifice. Am considerat ca este un moment oportun sa ne dezvoltam pe plan local, iar parteneriatul cu LOW înseamnă pentru noi conectarea cu unii dintre cei mai buni specialiști locali, ceea ce ne va ajuta să livrăm servicii de calitate,” a spus Adrian Ichim de la Advanced Ideas.

Agenția LOW este un jucător tânăr și energic pe piața de digital din nord-estul țării. Agenția este specializată în oferirea unor servicii integrate digitale, iar proiectele sale oferă o notă personalizată ideilor care stau la baza unui website sau unei campanii. În portofoliul LOW se regăsesc hub-uri antreprenorilale, business toolkits, portaluri specializate în HR și platforme de finanțare antreprenorială.

“Asocierea cu Advanced Ideas amplifică impactul pe care îl avem pe piața locală și ne ajută să diversificăm portofoliul de clienți. Este o situație în care ambele agenții beneficiază de experiența partenerului și de oportunitatea de a dezvolta business-ul pe plan local, dar și național”, Iustin Vadana Managing Partner LoW.

Bucuresti, 22.07.2015
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *