free download 78 travel guides written by experts

Agenda BookFest – zi de zi, la TVR Cultural

În fiecare zi a Târgului de carte Bookfest, care se desfăşoară în perioada 6-10 iunie, imediat după Jurnalul Cultural, de la 22.45, TVR Cultural programează Agenda BookFest. Prefaţată de ştirea zilei din Târgul Bookfest, ştire care va încheia Jurnalul Cultural, agenda va include principalele evenimente organizate de edituri la târg, interviuri, întâlnirea cu scriitori, editori, actori, toate acestea pe scurt, în 5 minute de agendă. „Nu vor lipsi recomandările de lectură, informaţii utile despre preţurile cărţilor şi, în mod special despre reduceri, minireportaje de atmosferă cu şi despre micii cititori care vor veni la târg”, ne-a spus Diana Dumitru, producător al Agendei BookFest.    
    

Ioana Alexandru şi Raluca Tudor vor alerga după informaţii la Târgul de carte Bookfest pentru ca apoi să vi le prezinte în cadrul agendei zilnice.
    
La finalul Târgului de Carte şi Învăţătură Gaudeamus, desfăşurat la ROMEXPO, în perioada 22-26 noiembrie 2006, TVR Cultural a obţinut Trofeul Presei, la secţiunea TV, pentru modul în care a reflectat în programele sale ediţia din 2006 a Târgului Gaudeamus. Premiul a recompensat cele şase ediţii ale Jurnalului Cultural transmise în direct în prima şi în ultima zi ale Târgului de carte, dar şi Agendele Gaudeamus.
    

Bucuresti, 6.06.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *