Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

AG Weinberger concerteaza pe 23 noiembrie la The Silver Church

La aproape jumatate de an de la ultimul sau concert aici, AG Weinberger revine pe altarul muzicii la The Silver Church pentru a-si propovadui cu zel misionar crezul – Blues is Sex. Cu si mai multa pasiune, in acorduri rascolitoare de chitara si emanand o voluptate muzicala strigatoare la cer intr-o “biserica a sunetelor”, artistul va reinsufleti piese mai vechi si mai noi, intr-un playlist surprinzator de fiecare data.

“Sa canti intr-o ‘biserica’ despre blues si sex iti da acel fior al sacrilegiului artistic, te face sa te simti vinovat pentru pasiunea din tine, pentru pofta cu care iti canti suferinta si felul in care  tanjesti dupa dragoste… Lupta aceasta dintre nevoia de a te dezlanui total si retinerea sfioasa pe care ti-o imprima altarul genreaza scantei pe scena…”, a declarat artistul.

Concertul va avea loc incepand cu ora 20:00. Biletul costa 40 de lei si poate fi cumparat din Magazinul Muzica, Flanco Orhideea, Flanco Baneasa, Cora Voiaj Pantelimon si din magazinele Music Shop si pe www.bilet.ro. In seara concertului, la intrarea in The Silver Chruch, biletul va costa 50 de lei.

Bucuresti, 18.11.2009

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *