free download 78 travel guides written by experts

Aflati pe listele mincinoase de participare, EL NEGRO refuza sa cante la Callatis!!!

Întunecate sunt căile industriei muzicale… Şi mulţi sunt cei care vor sa faca lumină, însă din păcate nu aleg cele mai corecte metode în acest sens. Ne referim acum la iniţiativa Luminiţei Anghel de a salva Festivalul Callatis, ce s-ar fi aflat în acest an la cea de-a 12 ediţie. În urma unor disensiuni între foştii coorganizatori, Festivalul Callatis nu va mai avea loc în acest an, locul lui fiind luat de "Festivalul Mangalia" – soluţia "de urgenţă" găsită de primarie.

Nou-născutul Festival Mangalia, aflat la prima ediţie, si-a anuntat perioada de desfăşurare în perioada 11-15 august. Directorul artistic al evenimentului, Luminiţa Anghel, a declarat că, în proporţii destul de mari, artiştii au acceptat să participe pro-bono la eveniment, având în vedere necesitatea desfăşurării manifestării, în ciuda condiţiilor economice dificile din România

Cu toate acestea, artişti anunţaţi ca "siguri" de noua echipă organizatorică nu şi-au dat acordul de a participa la acest Festival si, cu toate acestea, s-au regăsit pe listele făcute publice de organizatori.

Aflată în plină campanie de promovare cu noul lor single “Be what you want to be”, trupa El Negro s-a regăsit printre numele artiştilor a caror prezenţă a fost fals “trâmbiţată” la acest festival, cu toate că trupa a declinat invitaţia organizatorilor de a cânta pro-bono.

Din respect pentru fanii lor, pe care nu doresc sa ii dezamageasca prin false informatii privind prezenta la acest eveniment, membrii trupei au tinut sa faca publice motivele refuzului si parerea lor despre acesta intiativa.

”Nu avem nimic cu Festivalul Callatis, insa nu mi se pare ok sa fim anuntati ca vom canta acolo atata timp cat nu este adevarat. Este adevarat ca am fost intrebati de catre casa noastra de discuri daca suntem interesati sa cantam la Callatis, insa fara vreun beneficiu de ordin financiar, dar am refuzat.

Consideram ca ar trebui "sa salveze” festivalul cei care au incasat sume uriase de-a lungul timpului la acest festival de dinozauri. Exista organizatori, Primaria, Consiliul Judetenean, persoane fizice, sponsori sau alte organizatii care trebuie "sa salveze" Festivalul Callatis si nu artistii.

Nu am nimic impotriva cantatului benevol, tin sa reamintesc faptul ca EL NEGRO canta anual la zeci de evenimente caritabile sau de sustinere a unor initiative culturale sau de intrajutorare de orice tip, dar preferam, de exemplu, sa sprijinim prin participare nonprofit – evenimente precum ONE LOVE FEST 2010, care promoveaza muzica reggae de calitate, o muzica pe care de putine ori am auzit-o pe la Festivalurile de genul Callatis.

Daca organizatorii ne vor face o oferta decenta de participare la Festivalul Callatis suntem deschisi sa gasim o solutie ca mesajul unic al muzicii reggae sa se auda si de la Mangalia. Altfel le uram mult succes lui Traistariu si Fuego, sa salveze ei Festivalul Callatis!”, a declarat Bogdan Negroiu, vocalistul trupei reggae.

Bucuresti, 03.08.2010

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *