free download 78 travel guides written by experts

Afla misterele lumii cu ajutorul cartilor

Recent, un prieten apropiat mi-a recomandat si mie seria Radu Cinamar carti, care cuprinde 7 volume ale autorului care a ales sa isi ascunda adevarata identitate in spatele unui pseudonim, pentru a face mai usoara abordarea unor subiecte mult prea delicate pentru a fi dezbatute altfel, precum secrete de stat, atingerea punctului de inflexiune a existentei, grupuri secrete care conduc si manipuleaza omenirea, informatii care au iesit la iveala in urma unor misiuni confidentiale.

Da, ati citit bine: cartile sunt despre enigme, mistere si conspiratii greu de scos la lumina, deoarece adevarul despre acestea a fost si inca este extrem de bine ascuns, multe informatii despre subiectele cartilor semnate de acest autor probabil ca nu le vom cunoaste niciodata.

Desi la inceput am privit toat aceasta recomandare cu ochi reticenti, pot spune ca pe parcursul lecturarii cartilor, am fost de-a dreptul transpus trup si suflet in povestirea acestora. Nu credeam vreodata ca voi ajunge atat de captivat de astfel de subiecte, pe care le cam tratam cu indiferenta. Dar ce nu face un om pentru o lectura de nota 10, nu? Pot spune ca de mult nu am mai terminat atat de mutle carti intr-un timp atat de scurt (nu mi-a luat decat o saptamana sa le ‘’devorez’’ pe toate, cap – coada).

Sigur ca, subiectele abordate pot scoate la lumina informatii sensibile, dar chiar si asa, personal consider ca si ele ascund acolo macar un zambure de adevar. Eu sunt genul de persoana care nu crede in coincidente. Pentru mine, totul in Univers este posibil, iar imposibil este un cuvant inventat de noi, oamenii, care suntem fiinte fizice limitate din multe puncte de vedere (aceasta este parerea mea personala si mi-o sustin).

Pot spune sincer ca am rezonat cu toate cartile acestui autor, deoarece m-au fascinat si nici nu m-au plictisit, cum se poate intampla in cazul unor carti (pentru ca nu putem rezone cu absolut toate genurile). Din punctul meu de vedere, pentru cititorii care isi doresc un mix interesant de analize psihologice si sociale, informatii ezoterice, toate combinate intr-o ordine cronologica clara, presarate cu detalii si note explicative, seria acestor carti este cea mai buna alegere. Si cartile nici macar nu costa o avere, deci merita sa faceti investitia, pentru ca lectura este una pe masura.

Actiunea volumelor se imbina elegant cu fine observatii de ordin psihologic si spiritual, care pot fi interpretate si ca solutii practice si eficiente pentru o viata mai buna. ‘’Descrierile remarcabile ale unor realitati din trecutul indepartat al istoriei si mai ales claritatea cu care sunt expuse anumite aspecte initiatice fac din aceasta serie o bijuterie a cunoasterii ezoterice’’ – cam asa sunt descrise, in cateva cuvinte simple, dar la obiect, aceste carti.

Nu va spun mai multe, va las sip e voi sa descoperiti fascinanta lume pe care autorul vrea sa o arate lumii intregi. Pentru aparitia acestor volume, a fost necesara o viata intreaga de cautari si cercetari, lucru pe care autorul le-a facut si inca le face in prezent.

Articol de Mihai D.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *