Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Afla in aceasta seara, de la 20:20, motivul pentru care fetele au decis

sa renunte la Vladimir Draghia

De la 22.15 Simona Gherghe dezvãluie noul Burlac al României

În aceastã searã, de la 20:20, concurentele reality show-ului „Burlacul” îşi iau soarta în propriile mâini şi decid sã renunţe la Vladimir Drãghia. Ce le-a dezamãgit pe frumoasele fete atât de tare şi care este motivul pentru care concurentele au luat o mãsurã atât de radicalã, rãmâne de vãzut în aceastã searã la „Burlacul”. De la 22.15, Simona Gherghe revine cu o ediţie specialã Acces Direct şi dezvãluie cine este cel mai nou Burlac al României.

Loviturã de teatru dupã loviturã de teatru la Burlacul. Dezamãgite, pretendentele Burlacului au decis sã îşi schimbe singure soarta. Astfel, frumoasele concurente au hotãrât sã renunţe la Vladimir Drãghia. Care este motivul pentru care fetele au luat o decizie atât de radicalã rãmâne de vãzut în aceastã searã, de la 20.20, în cadrul reality-show-ului „Burlacul”.

Imediat dupã emisiune, de la 22.15, Simona Gherghe revine cu o ediţie senzaţionalã Acces Direct. Alãturi de toţi protagoniştii de pânã acum ai show-urilor Burlacul şi Burlãciţa, frumoasa vedetã Antena 1 le va dezvãlui telespectatorilor cine este noul Burlac al României.

Telespectatorii Antena 1 vor putea afla mai multe informaţii accesând pagina oficială a emisiunii accesdirect.a1.ro sau pagina de Facebook, facebook.com/accesdirect.

Bucuresti, 12.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *