Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Afla despre comportamentul utilizatorilor de mobil la Mobile Marketing Conference

Pe 10 mai, la Hotel Howard Johnson, va avea loc cel mai important eveniment local dedicat promovarii in mediu mobil: Mobile Marketing Conference. Conferinta este un ghid complet de marketing, dedicata celor care doresc sa creeze experiente de brand unice, integrand elemente de mobile advertising in mixul de comunicare.

Evenimentul va beneficia de prezenta a doi specialisti internationali in marketing Terence Eden, Manager, Developper Community, EMEA, InMobi si Andreas Jakl, Technology Wizard, Nokia Developer.

La nivel local, industria va fi prezentata prin studii de caz de catre experti cunoscti precum Maia Novolan, Director General, Syscom Digital, Bogdan Apostol, Director General, Voxline, Aurora Enghis, Business Development Manager, ArboInteractiv, Mugur Patrascu, Partner, iLeo, Radu Pop, Director General, Open Media Network, Alexandru Iosef, Business Development Manager, iMedia, Andrei Ursuleanu, Client Service, Q2M.

In Romania exista 2.5 milioane de utilizatori de smartphone din peste 20 de milioane de telefoane mobile active. Conform unui studiu GfK din aprilie 2012, numarul mediu de aplicatii descarcate este de 22, dintre care utilizatorii folosesc zilnic doar 4, cele mai populare fiind email-ul, retelele sociale si jocurile. La nivel european, vanzarile de smartphone au crescut cu 67% in 2011 fata de 2010, anul trecut fiind cumparate de catre consumatorii europeni peste 258 de milioane de telefoane (conform GfK). In lume, exista 5.3 miliarde de abonati la telefonia mobila, seminificand 77% din populatia lumii.

In sprijinul argumentarii discutiilor conferintei, va fi prezentat studiul „Reteta unei aplicatii smartphone de impact”. Pentru prima data in Romania, Unlock Research va analiza nevoile utilizatorilor si aplicatiile folosite de catre acestia pentru a descoperi care sunt must have-urile unei aplicatii si cum trebuie sa se adreseze si sa comunice cu utilizatorii.

Mobile Marketing Conference este organizata de Evensys cu ajutorul Nokia, Syscom Digital si Voxline.

Pentru mai multe informatii despre vorbitori si program, accesati site-ul oficial al evenimentului www.mobileconference.ro.

Bucuresti, 27.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *